Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Kış Lastiği Kontrolleri Başladı

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Trafik ekipleri, ilk denetimlerini okul servis araçlarında gerçekleştirdi.

Balıkesir’de Kış Lastiği Kontrolleri Başladı

Balikesirde Kis Lastigi Kontrolleri Basladi 1

Nisan Ayına Kadar Devam Edecek

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, kış aylarının gelmesiyle birlikte sürücülerin güvenliğini artırmak amacıyla kış lastiği denetimlerine başladı. 01 Aralık tarihinde başlayan denetimlerin, Nisan ayına kadar devam edeceği belirtildi.

Kış Lastiği Konusunda Bilgilendirme Yapıldı

Özellikle okul taşıtlarında ve servis araçlarında gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler sürücüleri Kış Lastiği Kullanma Zorunluluğu ile ilgili Usul ve Esaslar hakkında bilgilendiriyor. Sürücülere, karlı ve buzlu hava koşullarında daha güvenli bir sürüş sağlamak adına kış lastiklerini kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Denetimler Devam Edecek

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini ve kış mevsiminin riskli hava koşulları nedeniyle sürücülerin daha dikkatli olmalarının önemine vurgu yaparak, trafik güvenliği bilincini artırmaya yönelik çalışmaların süreceğini belirtti.

Haber: Haber Merkezi

Balıkesir’de Trafiğin Gökyüzü Muhafızları Devrede

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu