GündemSiyaset

BALIKESİR’İN CANBEY’İ ‘’HİZMETKÂRLIĞA TALİBİM’’

Balıkesir AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını geçtiğimiz hafta sonu açıklayan Mustafa Canbey ‘hizmetkârlığa talibim’ dedi. Balıkesir’de geçmiş seçim dönemlerinde iz bırakan ve halkın teveccühünü aldığı bilinen Canbey hizmetkârlığa talibim diyerek BİK Genel Müdür yardımcılığından istifa etti.

Balıkesir AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını geçtiğimiz hafta sonu açıklayan Mustafa Canbey hizmetkârlığa talibim dedi. Balıkesir’in Canbey’i Mustafa Canbey aday adaylığı ile ilgili olarak sosyal medyadan da vatandaşlara bir mesaj verdi. Canbey şöyle dedi: ‘ Ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm noktası olarak gördüğüm 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti’den Balıkesir milletvekili adayı olmak için müracaatımı yapmış bulunmaktayım.

Ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek için çıktığımız bu yolda, sorumluluğumuzun bilincindeyiz .Ortak değerimiz ve sevdamız olan Türkiye’mizin ve “Balıkesir’imizin gelişmesi, güçlenmesi ve hak ettiği yere ulaşması için sizlerle birlikte gece gündüz çalışacağız.

Davamızı geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımak için gecesini gündüzüne katan Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki “Büyük Türkiye”ye yakışan güçlü bir Balıkesir için milletvekilliği görevine ve halkımızın hizmetkarlığına talibiz. Milletvekili aday adaylığımızın hayırlı olması dileğiyle desteklerinizi bekliyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’ Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu