Spor

Balıkesirspor’da Yeni Dönem Başlıyor!

Sezonun son haftasında Balıkesirspor'un oyuncuları, tatilin ardından pazartesi gününden itibaren ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Balıkesirspor’da Yeni Dönem Başlıyor!

Balıkesirspor, ligin ikinci yarısına hazırlanmak için günlük çift antrenmanlarla yoğun bir tempoda çalışıyor. Bu süreçte, kırmızı-beyazlı ekipte 7 oyuncu ile yollar ayrıldı. Sezonun son haftasında Balıkesirspor’un oyuncuları, tatilin ardından pazartesi gününden itibaren ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Takım, daha güçlü bir performans için günde çift antrenman programını uyguluyor.

Teknik direktör Cem Cambaz liderliğindeki ekip, ilk hazırlık etabını tesislerde gerçekleştirecek. Ayrıca, ara transfer döneminde kadroya katılacak yeni oyuncularla birlikte Antalya kampına gitme hedefi doğrultusunda transfer görüşmelerine başlandı. Başkan Nedim Ömer ve teknik direktör Cem Cambaz, transfer çalışmalarını sürdürerek takımı güçlendirmeyi amaçlıyor.

Teknik direktör Cambaz, yapılacak takviyelerle birlikte ligin ikinci yarısına daha güçlü ve umutlu bir şekilde girmeyi planlıyor. Hedef, alınacak başarılı sonuçlarla ligde üst sıralara yükselmek. Aynı zamanda, Cambaz’ın raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen oyuncuların takımdan ayrıldığı bildirildi.

BALKES’TE AYRILIK BAŞLADI

Balıkesirspor, transfer döneminin son gününde getirilen yasağı kaldırarak kadrosunu güçlendirdi. Ancak, takım içinde performansları beğenilmeyen oyuncuların ayrılması da başladı. İlk etapta, teknik direktör Cem Cambaz’ın raporu doğrultusunda Volkan Pala, Berke Doğukan Önde, Ümit Doğru, Müslüm Yat, Muhsin Yıldırım, Abdullah Adıyaman ve Görkem Kıran ile yollar ayrıldı; bu 7 oyuncunun kulüple ilişkisi kesildi.

Önümüzdeki süreçte, yapılacak olan transferlere bağlı olarak kadrodan yeni ayrılıkların yaşanabileceği belirtiliyor. Transferi yürüten komitenin, takımı güçlendirmek amacıyla çeşitli kulüplerde forma giyen oyuncularla görüşmelere başladığı bildiriliyor. Liglerin tatile girmesiyle birlikte, kırmızı-beyazlı yönetimin görüştüğü oyuncularla anlaşma yapması bekleniyor.

Ayrıca, futbolda “ara transfer” olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil döneminin 11 Ocak 2024’te başlayıp 9 Şubat 2024’te tamamlanacağı bilgisi de paylaşıldı. Bu süre zarfında Balıkesirspor’un kadrosunu daha da güçlendirmesi ve eksik pozisyonları tamamlaması bekleniyor.

 

Burak Meriç

Balıkesir Kadınlar Türkiye Kupası’na Ev Sahipliği Yapıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu