GündemSpor

Başkan Hocaoğlu’ndan veda yemeği

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, bayan voleybol takımı oyuncuları ile teknik ekibine yemek verdi ve sezon boyunca ortaya koydukları mücadeleye teşekkür etti.

 

 

Voleybol bayanlar 1. Ligde 2016-2017 sezonunun sona ermesi nedeniyle Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, bayan voleybol takımı oyuncuları ile teknik ekibine Aker Et Restaurant’ta yemek vererek teşekkür etti. Yemeğe, Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve eşi Bahar Hocaoğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan vekili ve voleybol şube sorumlusu Ömer Marmaralı ile voleybol şube sorumlusu Mesut Eray, bayan voleybolcular ile antrenör Uğur Baysal ile yardımcı hocalar katıldı.

 

Başkan Hocaoğlu yemekte yaptığı konuşmada, bir sezonun daha acısı ve tatlısı ile geride kaldığını belirterek, “Sizlerden memnun kaldım. Takım olarak zoru başardınız. Sonuçta birileri gidecek birileri kalacak. Genel olarak baktığımızda sonuç başarısız değil. Emeklerinize sağlık, hakkınızı helal edin. Bu sizin hayatınız. Başarı odaklı çalışma önemli. Ondan daha önemlisi insani ilişkiler. O bozulmadı. Biz bir aileyiz. Her şey için teşekkür ederim. Sizlerle bir sezonu birlikte geçirdik. Zaman geldi sevindik, zaman geldi üzüldük ama hiçbir zaman birbirimizi kırmadık. Sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki spor hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Bayan voleybolcular da Büyükşehir Belediyespor forması giymekten ve burada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek çok güzel bir ortamda mücadele ettiklerini ifade ettiler ve Başkan Yusuf Hocaoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler. Yemek sonunda ise voleybolcular yöneticilere imzalı forma hediye ettiler.

 

Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu’na Hazal, Başkan vekili Ömer Marmaralı’ya Merve ve Mesut Eray’a da Maral imzalı formaları takdim ettiler.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu