Gündemİlçe Haberleri

Batan Gemiden Çıkarılan Cansız Bedenin Kimliği Bulunamadı

İmralı Adası Güneyinde Yaşanan Deniz Kazasında 6 Mürettebattan 1'inin Cansız Bedenine Ulaşıldı. Kimlik tespiti için adli kuruma gönderildi.

Batan Gemiden Çıkarılan Cansız Bedenin Kimliği Bulunamadı

Batan Gemiden Cikarilan Cansiz Bedenin Kimligi Bulunamadi 1

İmralı Adası güneyi sularında meydana gelen kuru yük gemisi faciasında, batan gemiden bir mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı. Deniz Kuvvetleri’ne bağlı dalgıçlar, 51 metre derinlikteki gemi enkazına ulaşarak mürettebatın arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Cansız Beden Kurşunlu Limanı’na Taşındı

Denizin derinliklerindeki enkazdan çıkarılan cansız beden, Kurşunlu Limanı’na getirildi. Burada bekleyen cenaze aracıyla kimlik tespiti ve kesin ölüm sebebi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Batan Gemiden Cikarilan Cansiz Bedenin Kimligi Bulunamadi 2

Diğer Mürettebat Hala Bulunamadı

Balıkesir’in Marmara Adası’ndan yüklediği bin 250 ton mermer tozu ile Gemlik limanına doğru seyrederken fırtınaya yakalanan Batuhan A isimli geminin kayıp mürettebatı halen bulunamadı. Deniz Kuvvetleri, arama kurtarma çalışmalarını sürdürerek diğer mürettebatın akıbetini belirlemeye çalışıyor.

Batan Gemiden Cikarilan Cansiz Bedenin Kimligi Bulunamadi 3

Bekleyiş Devam Ediyor

Kurşunlu Limanı’nda, batan gemideki diğer mürettebatın yakınları endişe içinde bekleyişlerini sürdürüyor. Deniz Kuvvetleri’nin yoğun çabalarıyla umutlarını koruyan aileler, sevdiklerinin sağ salim bulunmasını bekliyor.

Özel Cihazlarla Arama Çalışmaları Sürüyor

Dalgıçlar, denizin dibinde özel cihazlarla arama çalışmalarını sürdürüyor. Akıntı ve fırtına gibi doğa koşullarına rağmen ekipler, kayıp mürettebatın bulunması için kararlılıkla çalışıyor.

Haber: İHA

Batan gemide 1 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu