Gündem

Belediye Başkanları Toplandı

Ak Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Antalya’da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Ak Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, geçtiğimiz Cuma günü Antalya’da gerçekleşti. İlk gün yapılan tecrübe paylaşımı bölümünde Toki Başkanı Ergun Turan tarafından ‘Kentsel Dönüşüme Yeni Bakış’ sunumu yapıldı. Daha sonra Esenler, Nevşehir, Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları tarafından konuşmalar gerçekleştirildi. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ikinci gününde Antalya Belediye Başkanı Menderes Tevfik Türel tarafından açılış konuşması yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’nın konuşmasının ardından ise Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşması salonu dolduranlardan büyük alkış aldı.

 

Yıldırım ‘Yereli Kaybeden Geneli De Kaybeder’

Ak Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği istişare toplantısına aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve Balıkesir İlçe Belediye Başkanlarının bir kısmı katıldı. Toplantıya toplam 878 belediye başkanı katıldı. Toplantıda konuşan Başbakan Binali Yıldırım; ‘Kısa zamanda bu hareketin bayrağı tüm Türkiye’de dalgalanmaya başladı. Türk yakın siyasi tarihine baktığımızda iktidarların habercisinin yerel yönetimlerdeki iktidarın olduğunu görüyoruz. Yerel yönetimi kazanan genel iktidarı da kazanıyor, kaybeden genel iktidarı da kaybediyor. Kibir bizim semtimize hiç uğramadı, bundan sonra da hiç uğramayacak. Bütün teşkilatlarımızın da personelimizin de bu hassasiyete dikkat etmesine büyük önem veriyor ve çok dikkatli olmanızı istiyorum. Yapılan algı operasyonlarının bizi çekmek istediği şeylere karşı dikkatli olasınız. Muhalefetin yalan, iftira söylemlerine karşı biz proje, hizmetler ve yeni hedeflerle vatandaşın yanında olacağız.’ İfadelerini kullandı.

 

Balıkesir Çıkarma Yaptı

Antalya’da yapılan Ak Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Balıkesir İlçe Belediye Başkanları da katıldı.

 

Ali Osman Ata

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu