SağlıkGündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sağlık Personeli Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Önümüzdeki ay kamuya 35 bin sağlık personeli alacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sağlık Personeli Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alacaklarını açıkladı.

İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Hizmete Açıldı

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2060 yataklı şehir hastanesinin ve bağlantı yollarının hizmete girdiğini belirtti. Hastanenin dünyanın en büyük ve modern sağlık komplekslerinden biri olduğunu vurguladı.

Ulaşım İmkanlarıyla Hastane Erişimi Kolaylaşıyor

Erdoğan, hastaneye erişimi sağlamak amacıyla inşa ettikleri 4 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunu ve kavşağını hizmete açtıklarını belirtti. Bu altyapı çalışmalarıyla hastane erişiminin hızlı, emniyetli ve konforlu bir şekilde gerçekleşeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'Dan Sağlık Personeli Müjdesi

Eğitim ve Sağlıkta Atılım: Yatırımlar ve Personel Alımları

Cumhurbaşkanı, eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımlara vurgu yaparak, 800 bin yeni öğretmen atandığını ve önümüzdeki ay kamuya 35 bin sağlık personeli alacaklarını açıkladı.

İzmir’e Yeni Ulaşım Projeleri Geliyor

İzmir-Ankara yüksek hızlı tren hattının etap etap hizmete alınacağını belirten Erdoğan, şehirdeki ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için yeni projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.

Hizmet Siyasetinin Göstergesi: İzmir Şehir Hastanesi

Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi’nin Türkiye’nin ve dünyanın en modern sağlık komplekslerinden biri olduğunu belirterek, hizmet siyasetlerinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Mahalli İdareler Seçimleri ve İstikrar

Cumhurbaşkanı, önümüzdeki mahalli idareler seçimlerine değinerek, Türkiye’nin bu dönemde istikrar ve güven iklimine daha fazla ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'Dan Sağlık Personeli Müjdesi

 

 

AA

Balıkesir’de Sağlıkta Yeni Dönem

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu