GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Manchester City-Real Madrid Maçı

Manchester City ile Real Madrid, 1-1’in rövanşında İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi finaline kalmak için mücadele edecek. City’de Guardiola, “Son yılların en güçlü rakibine karşı oynayacağız” dedi. Ardından, Real’de Ancelotti, “Zor olacak ama zorluklar, daha iyi olmamız için bize yardım ediyor” ifadelerine yer verdi.

 

 

Manchester City-Real Madrid Maçı…  Manchester City, İstanbul’un ev sahipliğinde 10 Haziran’da, Şampiyonlar Ligi finalinde mücadele edecek. Beraberinde uzun süredir hayalini kurduğu kupayı müzesine götürmek istiyor. Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola açıklama yaptı. Açıklamada, “Maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Belki de en önemlilerinden biri ve bunu inkar edemeyiz. Ne olursa olsun oyuncularıma anın tadını çıkarmaları gerektiğini söyledim. Ne kadar şanslıyız ki, bu noktadayız. Her şeyimizi sahada ortaya koyacağız. 7 yıl önce buraya geldiğimde bana Şampiyonlar Ligi’ni kazanmamı söylemediler. Bana, ‘Elinden gelenin en iyisini yap’ dediler. Bunun dışındaki tüm şampiyonlukları kazandığımızı herkes biliyor. Ayrıca biz bu kupayı da kazanmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Manchester City-Real Madrid Maçı

Kyle Walker: “Büyük Bir Maç”

Teknik direktörü Guardiola, “Tribün desteği arkamızda olacak. Duyguların yoğun olduğu bir karşılaşma bizi bekliyor. Son yılların en güçlü rakibiyle karşı karşıyayız. Kendi oyunumuzu oynamak ve ilk maçtan daha iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz” dedi. Futbolculardan Kyle Walker ise “Büyük bir maç olacak. İlk maç 1-1 ve sahamızda daha da özgüvenli olup, istediğimiz sonucu almayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelotti’nin final inancı tam

Devler Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid’in hocası Carlo Ancelotti, Manchester City maçına her anlamda hazır olduklarını söyledi. Ancelotti,”Hem bireysel hem de takım olarak en iyi performansı göstermek zorundayız. İlk maçtan daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Kulüpteki 4. yılım ve her günümden büyük haz duyuyorum. Heyecanlı ve çok motive durumdayız. Zorluklar elbette olacak ancak baktığınızda zorluklar, daha iyi olmamız için bize yardım ediyor. Nasıl bir takım sahaya süreceğim konusunda şüphem yok. Vinicius’un driplinglerini ve Benzema’nın gol atacağını düşünmeliyim” dedi.

Manchester City-Real Madrid Maçı

Modric: “Şanslar Eşit”

İtalyan çalıştırıcı, “Sakinim ve güvenim oldukça fazla. Oyunculara soyunma odasında ne diyeceğimi şu an düşünmedim. Elbette cesaret çok önemli. Çünkü futbolcuların birçoğu bu yüzden kalitelerini sahaya yansıtamıyor. Şampiyonlar Ligi, bu kulübün tarihinde var. Kazanmak istiyoruz” dedi. Luka Modric de, “Şanslar yüzde 50-50 ve küçük detaylar sonucu belirleyecek. Odaklanmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. Bu iki şey, finale çıkmak için yeterli olacak. Sakatlığımı da atlattım ve kendimi çok iyi hissediyorum” ifadelerine yer verdi.

Manchester City-Real Madrid Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Bu akşam City of Manchester’da oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak. Beraberinde, Manchester City-Real Madrid maçı TV8’den naklen yayınlanacak. FUTBOL Haberlerinin edindiği bilgiye göre, 90 dakikayı Szymon Marciniak yönetecek.

Manchester City-Real Madrid Maçı

Manchester City-Real Madrid muhtemel 11’ler:

Manchester City: Ederson, Walker, Ruben Dias, Akanji, Stones, Rodri, Bernardo Silva, De Bruyne, İlkay, Grealish ve Haaland olacak.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba, Modric, Kroos, Camavinga, Valverde, Vinicius ve Benzema yer alacak.

…Manchester City-Real Madrid Maçı…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu