GündemDünyadan Haberler

‘MARKO PAŞA’ 6. YILINI BALIKESİR’DE KUTLADI

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu “Marko Paşa Müzikali” Avlu Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluştu.

9

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında içinde bulunduğumuz hafta boyunca Balıkesirlileri tiyatroyla buluşturuyor.

Oyun sonunda bir konuşma yapan Behzat Uygur “Sizlerden bir ricam olacak. Marko Paşa bugün doğum gününü kutluyor. 5. yılımızı bitirdik, 6. yılımızdayız. Hep biz şarkı söyledik, sizler alkışladınız. Bu sefer sizden oyunun final şarkısını isteyeceğiz. Hep siz bizi çektiniz bu sefer biz sizi çekeceğiz” dedi. Uygur “Tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Yönetmenimiz Uğur Babürhan’a, danslar için Ömer Yılmaz’a, şarkılar için Serpil Günseli’ye, aranjörümüz Uğur Cümbüşel’e, prodüktörümüz Çiğdem Uygur’a ve rahatsızlığından dolayı yaklaşık 2 yıldır aramızda yok, oynamıyor ama Marko Paşa’nın, Marko Paşa olmasındaki en büyük nedenlerden biri annemiz sevgili Necla Uygur’a teşekkür ediyoruz. İnşallah daha nice oyunlarda sizlerle birlikte olacağız. Bizlerle sizleri buluşturan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne, Kültür Daire Başkanı Mitat Yolcu’ya ve tüm çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu