Gündemİlçe Haberleri

Muhtar Korkmaz “ En İyi Baski Çalışıyor ”

Muhtar Korkmaz “ En İyi Baski Çalışıyor. ” Ali Hikmet Paşa Mahallesi Muhtarı Mustafa Korkmaz sorunları ve taleplerini iletti. Korkmaz Balıkesir’in Karesi ilçesinde bulunan mahallede 15 yıldır muhtarlık yapıyor.

Muhtar Korkmaz “ En İyi Baski Çalışıyor ”

Muhtar Korkmaz En Iyi Baski Calisiyor

Ali Hikmet Paşa Mahallesi muhtarı Mustafa Korkmaz “Eğitim konusunda sıkıntımız çok şükür yok. Fakat bundan 3-4 sene önce mahallede ki okullarımızın önünde uyuşturucu konusunda sorunlar vardı. Çok şükür artık böyle bir sorun yok. Büyükşehir Belediyesi, Vali, Kaymakam özellikle bu işin üstüne çok gitti ve yapılan çalışmalar sonucunda böyle bir durum bir daha yaşanmadı” dedi.

“Taleplerimiz var ”

Ali Hikmet Paşa Mahallesi muhtarı Mustafa Korkmaz. Mahallesinin talepleri olduğunu belirtti. Ayrıca bu talepler ışığında  “Mahallemiz de millet kıraathanesi yok, mahalleli genellikle Asri Mezarlık’a gidiyor. Çayını, kahvesini orada içiyor, orada vakit geçiriyor” dedi. Millet Bahçesi, ile ilgili “mahallemizde böyle bir yer ihtiyacı var ancak yerimiz maalesef yok ”ifadelerine yer verdi. Ayrıca, Muhtar Korkmaz, İmam Hatip Okulu’nda ise spor alanına ihtiyaç olduğunu ve spor alanının ihtiyacı karşılamadığını söyledi.

 Yağmurlu Günlerde Sorun Yaşıyoruz

Yağmurlu günlerde sorun yaşanmadığına değinen Muhtar Korkmaz, Kot seviyesi yüksekliğinden ötürü mahallede sel sorunu olmadığına da dikkat çekti. Ayrıca, Korkmaz, “Bizim mahalle Bahçelievler gibi değil. Mahallemizin kot seviyesi yüksekliğinden ötürü yağmur yağdıktan sonra yollarda sel yaşanmaz” şeklinde konuştu.

En İyi BASKİ Çalışıyor

Son olarak kurumlarla olan ilişkilerine ve mahallede başlayan kentsel dönüşüm hakkında da konuşan Muhtar Korkmaz, “Kurumlarla ilişkilerimiz de bir problem yok. BASKİ mahallemizde en iyi çalışan kurum olduğunu düşünüyorum. Bütün kurumlarımıza sorunlarımız ve taleplerimizle zamanında ilgilendiği için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Mahallede başlayan kentsel dönüşüm konusuna da kısaca değinen Muhtar Korkmaz, “Yavaş yavaş mahallemizde kentsel dönüşüm başladı. Mahallemiz eski mahallelerden birisi. 5-10 sene sonra mahalle de tüm evler yenilenmiş olacaktır” dedi.

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu