GündemÖzel Haberler

NAİF LEZZETLER

Naif Kafe & Bistro İşletmecisi Emrullah Butanri ‘Naif Lezzetleri’anlattı.

 

 

İşletmesini ve lezzetinin nereden geldiğini anlatan Butanri, “Farklı naif lezzetlerimiz ile adımızdan söz ettiriyoruz. Kimsenin göstermediği özeni gösteriyoruz. Türk mutfağı ve Dünya mutfağından birkaç esinti var. Hemen hemen her yerde olan ürünler ve bize ait olan lezzetler oluyor menümüzde. Sağlıklı, organik ve doğal ürünler ile hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Şık konseptiyle hizmet veren Naif Kafe & Bistro İşletmecisi Emrullah Butanri, kek yaparken dikkat edilmesi gerekenleri ve  püf noktalarını Büyükşehir Merhaba okurlarıyla paylaştı.

 

Atatürk Mahallesi Bandırma Caddesi’nde bulunan Naif Kafe & Bistro işletmecisi Emrullah Butanri, “ Yıllardır kalitemizden  ödün vermedik. 1999 yılından bu yana bu sektörün içindeyim. Burada güzel bir müşteri potansiyelimiz var. İnsanların bize yaklaşımı biraz daha farklı. Çünkü biz çoğu ürünü kendimiz yapıyor, kendimiz üretiyoruz . Sağlıklı, organik ve doğal ürünler ile hizmet vermenin de mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

İşletmesinde  büyük bir titizlikle çalıştıklarını söyleyen  Butanri, “Kimsenin göstermediği özeni gösteriyoruz.  Özellikle hijyen konusunda  çok özenli davranıyoruz. Türk ve Dünya mutfağından sunduğumuz  yemekler ve kendi ürettiğimiz ekmeklerimizle  gün geçtikçe daha çok beğeni topluyoruz.  Hizmete sunduğumuz  bütün ürünler sağlıklı, organik ve doğal. Arka mutfağımız gerçekten  çok kuvvetli. Dışardan aldığımız ürünler de oluyor elbette ama büyük bir çoğunluğunu kendimiz üretiyoruz. Bu şekilde daha lezzetli ve sağlıklı ürünler ortaya çıkıyor. Böyle olduğu için zaten misafirlerimiz artıyor” dedi.

 

Kek yaparken dikkat edilmesi gerekenleri de söyleyen Butanri,” Keke yapmak kolaydır ama bazı şeylerin bilinmesi gerekir. Kek hamurunun ununun  elenmesi gerekir. Ayrıca şeker ile yumurta karışımı yeterli kıvama gelince bekletilmemelidir. Bekletilirse kek kabarmaz.  Yumurta da kesinlikle alüminyum kaplarda çarpılmaz. Çünkü rengini bozar. Kek hamurunun ısıtılmış fırına konulması gerekir. Pişerken de fırın kapağının açılmaması gerekir” dedi.

 

Yoldaş Kocaer

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu