Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay Kırkağaç’a Atandı

Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay Kırkağaç’a Atandı. Resmi Gazete ‘de Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi yayımlandı. Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay Manisa Kırkağaç’a ataması gerçekleşti.

 

Sindirgi Kaymakami Zafer Oktay Kirkagaca Atandi

 

Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay Kırkağaç’a Atandı. Zafer Oktay 5 Senedir Sındırgı’da Kaymakamlık görevini yürüttü. Resmi Gazete ‘de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kaymakam Oktay, Manisa Kırkağaç’a ataması gerçekleşti.

Zafer Oktay Sındırgı’ya Veda Etti

Kaymakam Zafer Oktay haberi sosyal medyadan paylaştı. Kaymakam Oktay Sındırgı’ya veda etti. Vedasında ‘Sındırgı’nın kıymetli hemşerilerimizin gönüllerinde bir hoş seda bırakabildiysek bize yeter.’ dedi. Kaymakam Oktay, “5 yıl boyunca huzurla, mutlulukla, keyifle çalışma onuruna erdiğim, güzel yürekli, misafirperver ve yüzlerinde tebessüm eksik olmayan samimi ve kıymetli insanların yasadığı Sındırgı ilçemizden görev süremin dolması sebebiyle, 2023 yıl Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Manisa Kırkağaç Kaymakamlığına atamam gerçekleşti. Hayırlara vesile olur inşallah. Sındırgı’nın kıymetli hemşerilerimizin gönüllerinde bir hoş seda bırakabildiysek bize yeter.”

Zafer Oktay Kimdir ?

1982 yılında Uşak’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Uşak’ta tamamladıktan sonra, 2000 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. 2004 yılında Lisans öğrenimini tamamlayarak, Maliye Bakanlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğünde bir yıl çalıştıktan sonra, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde Uzman olarak görev yaptı. Daha sonra Vergi Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, Mülki İdare Amirliği mesleğine 2007 yılında Kütahya Kaymakam Adayı olarak başladı. Staj süresince Uşak-Banaz ilçesinde Kaymakam Refikliği, Kilis-Musabeyli’de Teftiş Stajını tamamldı. Tokat-Almus, Kütahya-Domaniç ve Hisarcık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. İngiltere’de University of Leicester’da bir yıl dil eğitimi aldı. Ardından İngiliz idare sistemi üzerinde incelemeler yaptı. Ayrıca 94. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarılı dereceyle tamamladı. 2010 yılında Tokat-Yeşilyurt Kaymakamlığı görevine ataması gerçekleşti.

 2012-2014 yılları arasında Arguvan Kaymakamlığı yaptı. 2014-2018 yılları arasında Ardahan-Göle Kaymakamlığı görevlerini yaptı. Görev yaptığı Ardahan’da 3,5 yıl Köprülü Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürüttü. 01.10.2018 tarihinden Sındırgı’da göreve başladı. 2023’te yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi  ile yeni görev yeri Manisa Kırkağaç’a ataması gerçekleşti. Oktay, evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Haber: Elif Şahin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu