Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikModa

Tatil Noktalarına Göre Saç Modelleri

Bütün yıl beklediğimiz yaz tatili sonunda geldi. Bayramın da yaklaşmasıyla birlikte rotalar çizilmeye başladı. Tatil noktalarına göre saç modelleri fikirleri işinize çok yarayacak!

 

Tatil Noktalarına Göre Saç Modelleri

Tatil Noktalarına Göre Saç Modelleri sizlerle! Tatilin her dakikası değerli; saçınızı kurutup aynı anda aşırı ısıya gerek duymadan şekillendirebileceğiniz, tatilde kolaylık ve rahatlık sağlayacak havalı saç modellerine hazır olun..

Plaj Tatili İçin Plaj Bukleleri

Denizden çıktıktan sonra, tuzlu suyun da etkisiyle saçlarımızda oluşan o doğal dalgalara bayılıyoruz. Ancak bu ne yazık ki duşa girene kadar sürüyor. Oysa doğru saç şekillendirici başlığı kullanarak aynı etkiyi duş sonrası çok daha kusursuz bir görünümle yakalayabilirsiniz.

Aynı zamanda hiçbir ısı kullanmadan da dalga görünümü yaratmanız mümkün. İhtiyacınız olan tek şey bornoz ipi ya da çorap! Nemli saçınıza bornoz ipi ve türevlerini dolayarak birkaç saat bekletin. Sonuç için bize güvenin…

Tatil Noktalarına Göre Saç Modelleri

Şehir Tatili İçin Yandan Ayrılmış Pürüzsüz Saçlar

Tatil seçimleriniz karakterinize, o dönemki modunuza, yanınızdaki tatil arkadaşınıza göre değişkenlik göstermektedir. Şehrin dinamik temposuna karışarak, tüm günü alışveriş yaparak ve yeni mekânlar keşfederek geçirmek isteyenler için düz saçlar gerçek bir kurtarıcı. Podyumlara baktığımızda dümdüz pürüzsüz saçları, yandan ayırmanın ne kadar popüler olduğunu anlamak hiç zor değil.

Bunun için ise saç yağlarını ya da saç sabitleyicilerini kullanabilirsiniz.

Tropikal Tatil İçin Dalgalı Fön

Eğer yolculuğunuz tropik iklimin hakim olduğu bir destinasyonaysa hacimli havalı ve iri buklelerden daha iyisi düşünülemez. Bu model size çabasız ama feminen bir görünüm sunar. Buklelerinizi yarım örgüyle birleştirerek görünümüzünü farklılaştırabilirsiniz. Şapka veya bandana kullanarak stilinize havalı bir dokunuş katarken aynı zamanda saçlarınızı güneşten ve nemden koruyabilirsiniz.

Yalnızca bandana kullanarak örgülerinize hareket katabilirsiniz.

Tatil Noktalarına Göre Saç Modelleri

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Bu içerik www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Temmuz İçin Etkinlik Önerileri « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu