GündemSpor

Trabzonspor’dan Bakasetas İddialarına Yanıt

Trabzonspor Başkanı açıkladı! Bakasetas iddialarına yanıt

 

Trabzonspor'Dan Bakasetas İddialarına Yanıt

Trabzonspor’dan Bakasetas İddialarına Yanıt… Bugün gündeme düşen Bakasetas’ın Beşiktaş ile görüştüğü iddialarına Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yanıt verdi. İşte o sözleri…

Yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor son dönemin en çok konuşulan takımı durumunda. Üst üste gelen KAP bildirimlerinin ardından Bordo Mavili ekipte ayrılacak isimler de büyük merak konusu oldu.

Ayrıca, yeni sezon hazırlıklarına da başlayan Trabzonspor, bugüne kadar Mislav Orsic, Onuralp Çevikkan, Joaquin Fernandez ve Koubelis’i kadrosuna kattı. Yeni takviyeler için de Bordo Mavili ekibin yoğun bir mesai harcadığı bilgisi geldi.

OLAY İDDİA

Bugün gündeme gelen bir haber ise damga vurdu. Fanatik’in haberine göre Bordo Mavili ekibin Yunan yıldızı Bakasetas’ın Beşiktaş’la görüştüğü iddia edildi. Bu haber kısa zamanda büyük yankı uyandırırken Trabzonspor cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

BAŞKAN BİZZAT AÇIKLADI

Bordo Mavili kulübün Başkanı Ertuğrul Doğan konuyla ilgili olarak, “Bakasetas’la ilgilenen kulüp yok. Olsa da satmam. Boşa gündem yaratılmasın.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazlası İçin Tıklayın 

…Trabzonspor’dan Bakasetas İddialarına Yanıt…
Transfer ne anlamdadır?

Transfer Olmak Ne Demek? Herhangi bir kurumdan ya da bir yerden başka bir kurum ya da yere geçiş yapmaktır. Örneğin bir futbolcunun bir kulüpten başka bir kulübe geçmesi ve burada oynamaya başlaması olayına transfer denir.

Transfer almak ne demek?

Profesyonel futbolda transfer, bir kulüp ile sözleşmesi bulunan bir oyuncunun başka bir kulüp tarafından bedeliyle ya da bedelsiz olarak alınması işlemine denir. Bu işlemler futbolda transfer dönemi esnasında belirli kurallarla gerçekleşir. Genellikle oyuncu için takımına transfer ücreti olarak tazminat parasının ödenmesi gerekir.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Trabzonspor’dan Ayrılacak Mı? « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu