GündemKöşe YazılarıSemra AMAN AKYÜREK

YÜCEL YILMAZ’A HANGİ GÖREV…?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesi vasıtası ile gönderilen haberleri şaibeli olmaya başladı. Neden mi?
Öncelikle bugün ki manşet haberimizde yer verilen 30 büyükşehir belediye başkanı ile düzenlenen 29 Büyükşehir belediye başkanının katıldığı toplantıyı hatırlayalım. Bu toplantıda ortak sorunlar ele alındı. Cumhurbaşkanı mesajlar verdi ve toplantıdan ayrıldı.
Balıkesir’i ilgilendiren sevindiren ve sonrasında üzen durumun yaşanması ise, bazı Büyükşehir Belediye Başkanlarının Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile ilgili söylemleri oldu. Bu söylemlerin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Yücel Yılmaz’ın söylemleri ile örtüşmemesi ve hatta Ulusal kanallarda haber olarak yapılıp, Haber Türk TV’de Mansur Yavaş’ın whatsap grubu ile ilgili açıklama yapması, Balıkesirliyi Yücel Yılmaz ve ekibi kandırıyor mu? Dedirtti.
Balıkesir Büyükşehir Ulusal ve Uluslararası basına gönderdiği haberlerle özel bir algı için mi çalışıyor? Sorularını sordurtmaya da yeten gelişmleri takip ettiğimizi söyleyebilirim. Öyle ki bu sözlerim için şu haberler yetiyor…
1 – Cumhurbaşkanından Yücel Yılmaz’a Büyük Görev ((whatsapp grubu için)
2-Birleşmiş Milletler genel kuruluna katılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Amerika’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz…( Cumhurbaşkanıyla birlikte giden ifadesi ile sanki beraber uçağa binmişler ve toplantıda birliktelermiş gibi) Oysaki o toplantının fotoğrafları var ancak tek bir fotoğrafında bile Cumhurbaşkanı ile fotoğrafın olmayışı.
Dah pekçok örnek sıralayabiliriz Çünkü bu haberler hem Balıkesir hemde Ulusal basında yer alıyor ancak üzülmeye başlıyoruz Balıkesir ve Balıkesirli için. Yalana gerek duymadan yapılan hizmetler makbul .Kandırılmadan …
Önemli Çünkü Cumhurbakanın dan Ödül başlığı ile gelen haberleri de bizler yine Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği bültenler ile verdik. Yani fotoğraf olsa bile bazı bilgiler tartışmaya açık hale geliyor…Yapmayın!
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başarılı işadamı ve yönetici ancak Söz konusu Büyükşehir olunca XL geliyor. Malum Büyükşehir ne başarılı siyasetçi, işadamı ve yöneticileri dahi kaldıramadı. Kısacası işin özü ekip Balıkesir’de yok! Balıkesir’i Büyükşehir yaptık ancak Büyükşehir Belediyesinde ki ekibin büyükşehir düşüncesi ile Balıkesir’e bakamayışı bakmaya çalışınca da eline yüzüne bulaştırışı Üzüyor. Velhasıl Balıkesir artık güzel anılsın istiyor…
Başkan Yılmaz’ın Cumhurbaşkanı ile sürekli adının geçirilmesi iyi olduğu kadar abartı taşıdığı için bazı bilgileri de hatırlatıyor ve taze tutuyor. Halkın dilinde başkanı tanıyan yok ancak hakkındaki ciddi iddiaları bilen pek çok. Seçim öncesinde yaşanan pek çok şaibe taşıyan fotoğrafları, bilgileri, cezaevi izlerini arındıranlar, bugünün kimleri ?
Gelecekte onu kimse bilmiyor…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu