GündemÖzel Haberler

Balıkesir de 12 Ağustos’ta meydana gelen yangınlar sonrasında alevlenen sadece Ormanlık alanlar olmadı. Yangın sonrası ve sırasında yaşananlar tam bir bilmece…

Helikopterler 3-4 yerde ayrı yangınlara yetişmesi için görevlendirilince Marmara’da ki yangına müdahale eden helikopter sayısı düştü. Milletvekilleri atışmaya başladı. Kimisi TV Kanallarında yangına dair bilgilendirmeler yaptı, kimisi “bu işte ihmaller var” dedi. Bunlardan biride İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok’tu. Ok’u AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı soru yağmuruna tutmuş ve “bir geçmiş olsun bile demedin” diyerek gönderme yapmış, “ yangınla ilgili serçe kuşların doğruyu söylemiyor” diyerek ithamda bulunmuştu. O ithamlara yanıt gecikmedi.

Milletvekili İsmail Ok’a tavsiyem olacak “uyarsa”; diyen Subaşı, Balıkesir halkı seni tercih etmedi. İstersen önce bunu irdele he? Diyerek tüm Milletvekillerine de birlikte çalışalım varmışınız? Diye sordu. Sana haber getiren Minik serçelerini gözden geçir dedi.

İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok ise serçeleri gözden geçirdiğini söyledi “Benim serçeler bunlar” diyerek; Bakan Pekdemirli ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’un CNN’deki canlı yayınını işaret etti. Yayında Aksoy’un “is altında ve duman altında helikopter gelecek deniyor ancak 3-4 yerde yangın varmış. Burada artık evi cana bıraktık. Mal canı tehdit etmeye başladı. Helikopterleri bölmüşler. Bir helikopter var maalesef önlem söndüremiyoruz” söylemlerine yer verildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu