Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

13 Yaşındaki Kızlar İki Kişiyi Gasp Etti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde şok eden bir olayla yaşandı. İlçenin Hamit Kaplan ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde meydana gelen olayda, 13 yaşındaki 2 kız çocuğu, bıçakla tehdit ederek 2 kişiyi gasp etti.

13 Yaşındaki Kızlar İki Kişiyi Gasp Etti

13 Yasindaki Kizlar Iki Kisiyi Gasp Etti
13 Yaşındaki Kızlar İki Kişiyi Gasp Etti

İzlerini Kaybettirmeye Çalıştılar

Bandırma ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen şok edici olayda, 13 yaşındaki iki kız çocuğu, Hamit Kaplan ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bıçak çekerek iki kişiyi gasp etti. Şahıslardan birinden telefon ile kulaklık, diğerinden ise cüzdan ve bir paket sigara alan şüpheliler, olay yerinden hızla kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.

KGS Kameralarından Tespit Edildiler

Olayın ardından harekete geçen Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenliği Sistemi (KGS) kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Aynı gün içinde, polis ekipleri tarafından sahil bandında yakalanan 13 yaşındaki İ.G. ve M.Y. isimli kız çocukları, gözaltına alındı.

Cezaevine Gönderildiler

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamlara çıkarılan İ.G. ve M.Y., iki ayrı nitelikli yağma suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Elif Şahin

Konuşalım Diye İkna Etti: Kız Arkadaşını Sırtından Bıçakladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu