GündemEkonomi

BASİAD ANITKABİR’DE

Balıkesir  Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Bekki  Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduklarını söyledi. Bekki Anıtkabir’e askeri tören ile çelenk sunumu ve Balıkesir’deki çalışmaların istişareleri için vekillerle de biraraya geldiklerini ifade etti.

Başkan Bekki Anıtkabir Defterine: “Büyük Atatürk, Balıkesir İş dünyamızın önder kuruluşu BASİAD’ın yöneticileri olarak, İş Dünyası Zirvesi öncesinde huzurundayız. Büyük fedakarlıkla kurulan bu vatan, bize en büyük emanetinizdir. Çizdiğiniz yolu, gösterdiğiniz hedefleri asla unutmayacağız.  Balıkesir İş Dünyası olarak, başta siz ve silah arkadaşlarınız olmak üzere, ülkemizin düşmanlardan temizlenmesinde ve Cumhuriyetimizin kurulmasında canları pahasına savaşan tüm şehitlerimizi minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki emanetiniz, ilelebet payidar kalacaktır.” Yazdı ve burada sesli olarak okudu.

 

UZLAŞI İKLİMİ

 

BASİAD Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Ahmet Akın, İsmail Ok, Kasım Bostan, Mehmet Tüm, Namık Havutça ile bir araya geldi. Bekki” Balıkesir ortak çıkarları doğrultusunda bir olmak, birlikte olmak, sorunları işbirliği ile çözmek en büyük dileğimizdir. Sizleri gerek iş dünyamızın sorunları gerekse Balıkesir’in gelişişimi adına Balıkesir’de daha çok bir arada görmek istiyoruz. Uzlaşı ve işbirliği ikliminin şehrimizde daha fazla hissedilmesini arzuluyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu