GündemSiyasetTürkiye Gündemi

‘’6’lı Masa Oldu 11’li Masa’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Biz sizleri çok seviyoruz. Sizlere olan aşkımız farklı, çok seviyoruz sizleri. Bu yolda bizi hiç yalnız bırakmadınız. Ne muhteşem bir katılım. Sevgili Antalyalılar, sizleri en kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum.

 

‘’Ne Diyordu Bay Kemal’’

Ne diyordu bay Kemal tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz. Bunların derdi Türkiye’yi en az yarım asır daha kendine gelemeyecek bir bataklığa saplamaktır. Ama başaramayacaklar.

 

“Masa 11’li Oldu”

Birileri de ülkenin birikimlerini önce altılı olarak başlayan masada paylaşmaya niyetlendi, sonra pazarlığın kızıştığı bir anda ortaklardan biri yerinden kalkıp sonra geri otururken, masanın altındaki gizli ortak HDP de bu cümbüşteki yerini aldı. Baktılar 7 ortakla da bu iş olmayacak, 2 büyükşehir belediye başkanını da dahil edip ortak sayısını 9’a çıkardılar. Masada kendileri için de yer olduğunu gören ülkenin ve milletin yeminli düşmanları, PKK ve FETÖ durur mu? Onlar da hemen seslerini yükselttiler.Türkiye, siyasetine ve yönetimine dönük böyle bir oyunu asla hak etmiyor.

Milletimiz iradesine dönük böyle bir istiskali asla hak etmiyor. Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Bu mekanizma, CHP tabanının da ittifaktaki diğer partilerin tabanının da hassasiyetlerini zerre kadar umursamıyor. Ne diyordu Bay Kemal? ‘Tıpış tıpış oy kullanacaksınız’ denilerek bu nobranlık açıkça da ifade ediliyor. Çünkü bunların derdi seçimlerde yönetimi değiştirirken sonra Türkiye’nin kaldığı yerden yoluna devam etmesi değildir. Bunların derdi Türkiye’yi siyasetiyle, ekonomisiyle, savunmasıyla, diplomasisiyle en az yarım asır daha kendine gelemeyeceği bir çukura itmek, bir bataklığa saplamaktır. Ama inşallah başaramayacaklar.

 

“ALEVİ-SÜNNİ AYRIMI YAPANA LANET OLSUN”

Kimsenin kökeni, mezhebini sormadık. Ne diyor bay Kemal ‘ben Aleviyim’ diyor. Şimdiye kadar bunu niye söylemedin? Bu ülkeyi Alevi – Sünni diye ayrım yapanlara lanet olsun. 76 üniversite vardı şimdi 208 üniversite var. Muş’tan Iğdır’dan yavrularımız İstanbul’a Ankara’ya gelmiyor. Oraya profesörler doçentler gidiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu