Gündemİlçe Haberleri

AYVALIK DERELERİ İÇİN KIŞ ÖNCESİ ÖNLEMLER DEĞERLENDİRİLDİ

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve BASKİ birim amirleri İlçe’de bulunan derelerde kış ayları öncesi olası taşma ve benzer sorunlar için yapılacak çalışmaları görüşmek üzere bir araya geldiler.

 

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve BASKİ birim amirleri tarafından yapılan görüşmeler çalışma yapılacak alanlarda sağlandı.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve BASKİ birim amirleri İlçe’de kış aylarında yaşanabilecek dere taşmalarını önleme çalışmaları, dere yataklarında birikmiş balçıkların temizlenmesi ve dere genişletme çalışmalarının yapılacağı alanlara inceleme ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyaretlerde çalışmalara uygun projelerin üretilmesi adına fikir alışverişlerinde bulunularak izlenecek yollar belirlendi. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür,DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve BASKİ amirlerinin yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ziyarette Büyükşehir Baski ve D.S.İ ortak çalışması ile Aralık ayında başlayıp, 2 ay sürecek bir çalışma planlandı. Yapılan ziyaret sonrası alınan kararlarla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, “Amacımız Ayvalık’ımızın sorunlarını çözerek, daha sağlıklı ve çok daha güzel yaşanılabilir bir hale getirmektir. Bu konuda ihtiyaç olan her bölgeye ziyaretlerimiz sürecek ve muhataplar ile görüşmelerimiz sürecek. “dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu