GündemEkonomi

Balıkesirli Esnaflar İçin Avantaj Sağlayan İşbirliği

Balıkesirli Esnaflar İçin Avantaj Sağlayan İşbirliği

DenizBank ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği aralarında esnafa avantajlar sağlayacak bir protokol imzaladılar.

Esnafa Avantaj Sağlayan İş Birliği

DenizBank, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında imzalanan anlaşma ile Oda üyeleri DenizBank’ın 3 ay ötelemeli yararlanabiliyor. Ayrıca üye esnaf sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabiliyor.

“Esnafımızın Her İhtiyacında Yanlarındayız”

İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Balıkesir Şube Müdürü Okan Öz şöyle konuştu; “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bunun yanısıra Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları ile yaptığımız işbirliği kapsamında Oda üyelerine; 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, ayrıca bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Ayrıca sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz”.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu