Görüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

AK Parti Dursunbey’de Bahçavan İle Yola Devam Edecek

Dursunbey'de yerel seçimlere sayılı günler kala, AK Parti'nin Belediye Başkan adayı belli oldu. Mevcut Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti tarafından tekrar aday gösterildi. Başkan Bahçavan, "Durmak Yok, Yola Devam" dedi.

AK Parti Dursunbey’de Bahçavan İle Yola Devam Edecek

Ak Parti Dursunbeyde Bahcavan Ile Yola Devam Edecek 1
Ak Parti Dursunbey’De Bahçavan İle Yola Devam Edecek

Bahçavan Yeni Projelerini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve destekleriyle göreve devam edecek olan Bahçavan, geniş katılımlı bir aday tanıtım etkinliği ile Dursunbey halkıyla buluştu. Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Bahçavan önümüzdeki dönemde yapılacak hizmetleri ve projelerini dile getirdi.

“Daha yapacağımız hizmet çok”

Başkan Bahçavan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Önce Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Erkan Kandemir’in katılımıyla, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımıyla sağlanan çoşkulu bir aday tanıtımı oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile görevi bize resmi olarak verildi. Bugüne dek zaten sahadaydık. Önümüzdeki 60 günlük süre içinde de Dursunbey’imizi tekrar karış karış dolaşacağız. Memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Daha yapacağımız hizmet çok. Durmak yok, yola devam diyorum. Önümüzdeki 5 yıl hizmetlerimiz katlanarak sürecek.

Haber Merkezi

AK Parti Kepsut’ta Efsane Başkanla Devam Dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu