GündemSiyaset

Akşener’den ‘Özü Başımıza’ Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçime kendi parti olarak katılma kararı alındığında kişisel bir vurgu olmadığını belirtti.

Akşener’den ‘Özü Başımıza’ Açıklaması

İYİ Parti Genel İdare Kurulu, CHP’nin iş birliği teklifine olumsuz bir yanıt verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçime kendi parti olarak katılma kararı alındığında kişisel bir vurgu olmadığını belirtti.

Türkiye’de 31 Mart 2024’teki yerel seçimlere yönelik hazırlıklar hız kazanırken, siyasi partiler de aday tanıtımlarına odaklanmış durumda. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Trabzon ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Akşener, GİK toplantısında alınan seçime tek başlarına katılma kararının hatırlatılması üzerine, “Arkadaşlarımız kendi aralarında görüşerek ve birbirlerini ikna etmeye çalışarak bir karar almışlardır. Ben evet ya da hayır gibi bir yönlendirmede bulunmadım” şeklinde konuştu.

Akşener Adaylarını Açıklayacak

Meral Akşener, gün içinde Trabzon’da çeşitli etkinliklere katılacak. Bugün saat 13.30’da katıldığı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Teşkilat Buluşması’nda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve adaylığı kesinleşen ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Ayrıca, saat 16.00’da kent merkezindeki bir otelde gerçekleşecek Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı’na katılacak. Toplantı, Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt’tan partililerin katılımıyla düzenlenecek olup basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilecek.

AA

Akşener Kazanacağı Belediyelerde Ulaşımda Atılacak Adımları Anlattı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu