Gündem

Altıeylül’de Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

Altıeylül’de Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

 

Altıeylül’de Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor. Altıeylül İlçesi’nde 2. Gündoğan Mahallesi belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

2. GÜNDOĞAN DEZENFEKTE EDİLDİ

Altıeylül İlçesi’nde önceki hafta sonu 1. Gündoğan ve Gümüşçeşme mahallelerini dezenfekte eden Altıeylül Belediyesi ekipleri haftanın ilk gününde program kapsamında 2. Gündoğan Mahallesi’nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Altıeylül Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edilen mahallede covid-19 salgını ile mücadele kapsamında sokaklar, caddeler, kapalı Pazar alanları ibadethaneler gibi vatandaşların yoğun olarak bulundukları alanlar ilaçlanarak dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALAR TÜM GÜN SÜRDÜRÜLDÜ

Dezenfeksiyon işlemini yapan ekipler tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların tüm gün sürdürüldüğü mahallelerdeki vatandaşlardan tedbirlere tedbirlere uyum konusunda hassasiyet beklendiği ifade edildi. Ekipler tarafından “Biz elimizden geleni yapıyoruz, vatandaşlarımızdan da maske ve mesafe tedbirlerine yönelik özen bekliyoruz. Tedbirlere uyduğumuz sürece kazanan biz olacağız. ” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu