GündemÖzel Haberler

ALTIN FİYATLARI GERİLEDİ

ALTIN FİYATLARI GERİLEDİ

Altın fiyatları geriledi. 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 140,20 lira olurken, Çeyrek altın 241 liradan satılıyor. Altın alacaklara önemli tavsiyelerde bulunan Kuyumcu Gökhan Kepil, altın fiyatlarına dair son durumu Büyükşehir MERHABA’ya açıkladı.

Ramazan Bayramı’nın ardından düğün sezonu kaldığı yerden devam ediyor. Balıkesir’deki düğünlerin vazgeçilmezlerinden olan altının fiyatı da geriledi. 241 Liradan satılan çeyrek altınla birlikte Ata liranın fiyatı da 975 lira oldu. Altın alacaklara tavsiyelerde bulunan Kuyumcu Gökhan Kepil, altın fiyatlarındaki son durumu açıkladı.

‘Her Zaman Güvenli Liman’

Altının hem hediyelik hem de yatırım için oldukça tercih edilen bir ürün olduğunu söyleyen Kuyumcu Gökhan Kepil, ‘Altın Balıkesirliler tarafından seviliyor. Ramazan ayı nedeniyle düşen altın satışları Ramazan Bayramı’nın ardından yükselmeye başladı. Düğün sezonu da açıldığı için vatandaşlar altın almaya başladılar. Altın fiyatlarına bakacak olursak altın almak için çok uygun zamanlardayız. Altın fiyatlarında yüksek bir dalgalanma yok. Çeyrek altın 241 TL, Cumhuriyet Altını 975 lira. Yarım altın 482 lira olurken gram altın da 140 liradan satışa sunuluyor. Bu altın fiyatlarının aynen devam edeceğini düşünüyorum. Yükselme ya da keskin düşüşler beklemiyoruz’ ifadelerini kullandı.

‘Yatırımdan Vazgeçmeyin’

Altın yatırımcısına da önemli mesajlar veren Kuyumcu Gökhan Kepil, ‘Altın fiyatları dolardaki düşüş ve hisselerdeki kayıplardan destek bulsa da dünyanın önde gelen merkez bankalarının daha sıkı para politikasına işaret etmelerinden dolayı yatay bir seyir izliyor.Altın her zaman için güvenli bir yatırım aracı olmuştur. Kısa vadeli değil ama uzun vadeli düşünüldüğünde altın almak oldukça karlı bir davranış olacaktır. Toplum olarak altını seviyoruz. Düğünler de altın takıp, yatırım aracı olarak da altını kullanıyoruz. Ben vatandaşların tasarruf amacıyla altını değerlendirmesini isterim. Altın her zaman için kurtarıcıdır. Şu sıra altın almak için bulunmaz bir fırsat’ şeklinde konuştu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu