Gündemİlçe Haberleri

Annesi ve yeğeninin cenaze namazını kıldırdı

KUŞADASI’nda bir sitenin havuzunun kenarında yürürken suya düşen 65 yaşındaki işitme ve konuşma engelli annene Ayşe Zeyrek ve 3 yaşındaki torunu Emin Furkan Duman, Balıkesir’in Sındırgı ilçesi kırsal Aslandede Mahallesi’nde gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazını Zeyrek’in oğlu ve Furkan’ın dayısı Mustafa Zeyrek kıldırdı.

Kuşadası’na bağlı Değirmendere Mahallesi’ndeki bir sitenin sitenin havuzunun kenarında yürürken suya düşerek yaşamını kaybeden 65 yaşındaki işitme ve konuşma engelli annene ve 3 yaşındaki torunu Balıkesir’de toprağa verildi. Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Aslandede kırsal mahallesinde düzenlenen cenaze töreninde annene Ayşe Zeyrek ve 3 yaşındaki torunu Emin Furkan Duman, son yolculuklarına uğurlandı. Aslandede Mahallesi’nde ilk olarak Duman ailesinin evinin önüne getirilen cenazeler için burada bir tören düzenlenerek helallik alındı. Cenazeler daha sonra Aslandede Camii yanındaki mahalle meydanına getirildi.

Anane Ayşe Zeyrek’in kızı ve küçük Furkan’ın annesi Aysel Duman, abisi Ayaz ve ablası Ayşegül anneanne ve kardeşlerinin tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü. Minik Furkan’ın babası İbrahim Duman’da oğlunun tabutu başından ayrılmadı.İkindi namazının kılınması ardından Ayşe Zeyrek’in oğlu emekli imam Mustafa Zeyrek, cemaatten helallik istedi. Helalliklerin alınması ardından cenazeler, namazın kılınması için mahalle mezarlığına götürüldü.

Mahalle mezarlığındaki cenaze namazını da Ayşe Zeyrek’in emekli imam oğlu ve Furkan’ın dayısı Mustafa Zeyrek kıldırdı. Zeyrek gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze törenine aynı köyden olan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Duman ve Zeyrek Ailelerinin yanı sıra, akrabaları ve mahalle sakinleri de katıldı.
Cenaze namazı ardından Ayşe Zeyrek ve Furkan Duman mahalle mezarlığında toprağa verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu