GündemSpor

Arda Güler Maç Kadrosunda

Arda Güler Real Madrid'in maç kadrosuna girdi.

Arda Güler Maç Kadrosunda

İspanya’nın Real Madrid takımının teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler’in 5 Kasım Pazar akşamı oynanacak Rayo Vallecano maçının kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Arda Guler Mac Kadrosunda
Arda Güler Maç Kadrosunda

“Arda, yarınki maç kadrosunda olacak”

Ancelotti, bugün yapılan antrenmanın ardından Real Madrid Spor Şehri adlı tesislerde basın toplantısı gerçekleştirdi. Sakatlıktan çıkan Arda’nın bu hafta boyunca takımla tam antrenmanlara çıktığını söyleyen Ancelotti, “Arda, yarınki maç kadrosunda olacak ve yavaş yavaş dakika almaya başlayacak. Onun koşullarına göre özel hazırlanan bir plan uygulayacağız.” dedi.

“Bu karakteristik özellikleri var”

İtalyan teknik adam, “Arda ofansif bir futbolcu. Yardımcı forvet olarak, ileri üçlünün ortasında veya kanatta oynayabilir. Bu karakteristik özellikleri var.” şeklinde konuştu.

Art Arda 2 Sakatlık

Real Madrid’e geldiğinden bu yana ilk hazırlık kampında ardından 26 Eylül’de antrenmanda iki ayrı sakatlık geçiren Arda Güler, henüz kendini gösterme fırsatı bulamadı. AA’nın edindiği bilgiye göre Arda’nın yarınki Rayo Vallecano maçının ikinci yarısında sonlara doğru oyuna girmesi ve Santiago Bernabeu Stadı’nda ilk defa Madridli taraftarların karşısına çıkması bekleniyor.

Galatasaray File Bekçisi’nde Son Durumu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu