GündemSporTürkiye Gündemi

Aslanlar Şampiyonluğa Göz Kırptı

Aslanlar şampiyonluğa göz kırptı . Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında konuk ettiği Başakşehir!i 1-0 mağlup etti. Puan farkını 5’e yükseltti.  En yakın rakibi Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada farkı açtı.

 

Aslanlar şampiyonluğa göz kırptı . Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Bununla birlikte  maç Nef Stadyumu’nda gerçekleşti. Galatasaray 1-0 kazandı. Galatasaray takımına 3 puanı getiren golü 45+3’te penaltıdan Mauro Icardi kaydetti.

 

Df 1

Maç Özeti
  • 4. dakikada Galatasaray atağında savunma arkasına uzun pas atıldı. Daha sonra kaleci Muhammed son anda Mauro Icardi’nin önüne düşen topa müdahale etti. Oyun alanına dönen topta Mertens’in şutu savunmadan döndü. Ayrıca bir şut şansı daha bulan Mertens’in vuruşunda top yeniden savunmadan döndü. Bu oyuncunun üçüncü vuruşunda top, bununla birlikte kaleci Muhammed’in müdahalesi ile kornere gitti.

 

F 22

 

  • 26. dakikaya hızlı giriş sağlayan Başakşehir atağında sol tarafta topla buluşan Serdar Gürler’in pasında ceza yayı önünden Deniz Türüç’ün rakibini çalımladıktan sonra sol ayağı ile yaptığı vuruşta top kaleci Muslera’nın müdahalesi daha sonra kornere gitti.
  • 45+6. dakikada Oliveria’nın sol taraftan açtığı ortada Deniz Türüç’ün ceza sahası içinde yaptığı müdahaleyi hakem Halil Umut Meler, VAR’da pozisyonu izledi. Daha sonra penaltı noktasını işaret etti.
  • 45+8. dakikada penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Mauro Icardi’nin sağ ayağı ile yerden sert vuruşunda top, daha sonra sol alt köşeden filelerle buluştu. İHA’nın edindiği bilgiye göre maçın skoru 1-0 oldu.

 

H 13

Ayrıca Maç Hakkında Bilgi

Stat: Nef
Hakemler: Halil Umut Meler, Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Galatasaray: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş (Leo Dubois dk. 90+5 ?), Sergio Oliveira (Fredrik Midtsjo dk. 74), Lucas Torreira, Milot Rashica (Kaan Ayhan dk. 88 ?), Dries Mertens (Nicola Zaniolo dk. 74), Kerem Aktürkoğlu (Barış Alper Yılmaz dk. 87 ?), Mauro Icardi
Yedekler:Okan Kocuk, Yunus Akgün, Bafatemi Gomis, Sam Adekugbe, Juan Mata
Teknik Direktör: Okan Buruk

Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Leanardo Duarte, Ahmed Touba, Lucas Lima (Caner Erkin dk. 67), Lucas Biglia (Berkay Özcan dk. 66), Deniz Türüç (Philippe Keny dk. 80 ?), Mahmut Tekdemir, Danijel Aleksic (Adnan Januzaj dk. 56), Serdar Gürler, Joao Figueiredo (Stefano Okaka dk. 80 ?)
Yedekler: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Wu Shaocong, Batuhan Çelik, Edgar Ie
Teknik Direktör: Emre Belözoğlu

Gol: Mauro Icardi (dk. 45+8) (Galatasaray)
Sarı kartlar: Sacha Boey, Lucas Torreira (Galatasaray) Lucas Biglia (Başakşehir)

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Ayrıca daha fazla  spor haberi için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu