Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Babacan ve İnce Atıştı

Canlı yayında dili sürçen Ali Babacan ‘Sayın Gülen’ dedi, Muharrem İnce’den tepki gecikmedi

Babacan’a Tepki

Babacan ve İnce Atıştı. Ali Babacan‘dan tepki çeken sözler: Canlı yayında ‘Sayın Gülen’ dedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir Televizyon programına katıldı. Katıldığı televizyon programında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi eleştirdi. Ayrıca, FETÖ elebaşı için ‘Sayın Gülen’ diye hitap etmesi tepki çekti.

Babacan ve İnce Atıştı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi eleştirdi. Dahası FETÖ lideri için ‘Sayın Gülen’ ifadesini kullandı. Ayrıca, Babacan “Muharrem İnce’nin Sayın Fethullah Gülen’le ilgili güzellemeler yaptığı bir sürü video var” dedi. Babacan’ın ‘Sayın Gülen’ şeklinde hitap etmesi tepki çekti. Ayrıca dilim sürçtü diyen Babacan’dan bu ifadeye ilişkinde bir açıklama geldi.

İnce “Yalan Söylüyor”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı canlı yayında  Muharrem İnce’yi eleştirirken, üst üste dil sürçmesi nedeniyle “Sayın FETÖ ve Sayın Gülen” dedi. Başka bir kanalda yayında olan İnce ise “Bir kanalda Ali Babacan, Muharrem İnce ‘Sayın Fethullah Gülen’ dedi diyormuş. Yalan söylüyor, yalancı. Ben ilhamımı bir çift mavi gözden alırken, o ilhamını Fethullah Gülen’den alıyordu” diye konuştu. Sosyal medyada gündem olan sözlerin ardından Babacan bir açıklama yaptı.

Elindeki İddiaları Merak Ediyorum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV’de katıldığı canlı yayında Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’yi eleştirdi. Babacan, “Altılı masa ittifakı sürecinde olan insanlar olarak Sayın İnce’nin aklına acaba FETÖ meselesi bugün mü geliyor. Elindeki iddialar ne merak ediyorum. Sosyal medyada dolaşan bir sürü iddialar var.” ifadelerini kullandı. Babacan canlı yayında dil sürçmesi nedeniyle yerine ‘Sayın FETÖ’ dedikten sonra ‘Sayın İnce’ diye düzeltti.

 

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu