Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

Balıkesir Fırtınanın Etkilerini Onarıyor

Balıkesir Burhaniye'de çıkan fırtına sonrası bazı işyerleri ve evler zarar gördü. Belediye ekipleri fırtınanın etkinlerini onarıyor...

Balıkesir Fırtınanın Etkilerini Onarıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde gün içinde ortaya çıkan şiddetli fırtına, birçok işyeri ve evde hasara yol açtı. Belediye ekipleri, fırtınanın neden olduğu zararları gidermek için çalışmaya başlarken, Kaymakam İlyas Memiş de etkilenen mahalleleri ziyaret etti.

Kaymakam İlyas Memiş, fırtınanın etkisi altında kalan Öğretmenler, İskele, Ören ve Aliçetinkaya mahallelerinde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarlarından bilgi alan ve zarar gören kadınlara geçmiş olsun yaşadıklarını ileten Kaymakam, hasar kaydı için kişilerin sürdüğünü belirtti.

Balıkesir Fırtınanın Etkilerini Onarıyor

Ali Çetinkaya Mahalle Muhtarı Okan Seçen, Kaymakam İlyas Memiş’e teşekkür ederek, “Orjan ve Haberkent Sitelerinde sular çekildi. Hasarlar yapıldı. Orjan’daki elektrik arızaları da giderilmeye çalışılıyor. Allah beterinden korusun” kullanıldı.

İnceleme gezisinde, İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak da Kaymakam İlyas Memiş’e katıldı.

Balıkesir Fırtınanın Etkilerini Onarıyor

 

Burak Meriç

AFAD’tan Balıkesir’e Uyarı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu