EtkinlikGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Balıkesir Gençliğine Adrenalin Dolu Anlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Akçay Altınkum Sahili 2. Etap'ta gençlerin ve çocukların keyifle kullanabileceği bir skate park oluşturuyor.

Balıkesir Gençliğine Adrenalin Dolu Anlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Akçay Altınkum Sahili 2. Etap’ta gençlerin ve çocukların keyifle kullanabileceği bir skate park oluşturuyor. Yapılan çalışmalar kapsamında 40×20 ölçülerindeki skate parkın yanı sıra 10 dönümlük alanda 120 araçlık bir otopark da planlanıyor. Bu alandaki yeşil alanın yüzde 30’u olarak planlanan çevre düzenlemesinde kullanılacak çimler ise Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi’nde üretiliyor.

Akçay’a Modern Altyapı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın 4,5 yıl içinde şehrin her noktasına eşit hizmet götürme prensibiyle yürütülen çalışmalarda imzası bulunuyor. Kentin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla tarla ve zeytinlik yollarını genişleterek düzenleyen, meraları verimli hale getiren ve çiftçilere destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda şehir merkezindeki yaşam alanlarını da geliştirmeye devam ediyor.

Balıkesir Gençliğine Adrenalin Dolu Anlar

Balıkesir’de Gençler İçin Yeni Buluşma Noktası

Akçay Altınkum Sahili 2. Etap’ta gerçekleştirilen skate park projesi, gençlerin ve çocukların sosyal aktivitelerle buluşmasını sağlayacak. Skate parkın yanı sıra otopark ve yeşil alan düzenlemesiyle bölge, sakinleri ve ziyaretçileri için daha cazip hale getiriliyor. Çevre düzenlemesinde kullanılacak çimlerin Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilmesi ise sürdürülebilir ve yerel kaynakları kullanma stratejisinin bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Teknik Şube Müdürü Kurthan Gencel, projenin genel aşamaları hakkında bilgi vererek, “Çevrede yeşil alanların düzenlemesi yaklaşık bir 10 dönümü kapsıyor. Kademe kademe ve etap etap çalışmalar devam edecek. Bir aya kadar buradaki çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Oyun parkı, spor alanları ve skate park kısa süre içerisinde hizmete girmiş olacak. Yücel Başkanımızın vizyonu doğrultusunda yaptığımız çalışmalarda insanların hayatlarına bizzat dokunuyoruz.” dedi.

Balıkesir Gençliğine Adrenalin Dolu Anlar

Seren Çiftçi

Balıkesir’de Okul İnşaatının İstinat Duvarları Çöktü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu