Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Milletvekili Canbey’den Balıkçılara Müjde

Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Ayvalık Belediye Başkan adayı Ali Gür ve beraberlerindeki heyetle birlikte Altınova'da balıkçıları ziyaret etti.

Balıkesir Milletvekili Canbey’den Balıkçılara Müjde

Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Ayvalık Belediye Başkan adayı Ali Gür ve beraberlerindeki heyetle birlikte Altınova’da balıkçıları ziyaret etti. Ziyaret sırasında balıkçılara müjde veren Canbey, Balıkçı Barınakları Yapım Projesi’nin onaylandığını duyurdu.

Milletvekili Canbey, yapılan projenin Ayvalık’a kazandırılacak olmasının önemine vurgu yaparak, “Her alanda sorumluluklarımızın gereğini yerine getirerek, eser ve hizmet siyasetimizin gücünü sergiliyoruz. Ayvalık Belediye Başkan adayımız Ali Gür, İlçe Başkanımız Mustafa Güren ve teşkilatımızla Ayvalık Altınova mahallesi sahilindeki Balıkçı esnafımızla bir araya geldik.

Balıkesir Milletvekili Canbey'Den Balıkçılara Müjde

Kendileriyle sohbet edip, ‘Balıkçı Barınakları Yapım Projesi’nin onaylandığının müjdesini de verdik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın ortak yapımı ile Ayvalık’ımıza kazandırılacak bu proje şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Bülten

Başkan Palaz’dan Gençlerin Spora Katılımını Artıran Destek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu