İlçe HaberleriGündemSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Sanayi Alanında İstihdam Hedefli Çalışmaya Odaklandı

Balıkesir Sanayi Alanında İstihdam Hedefli Çalışmaya Odaklandı

 

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde Küçük ve Orta Ölçekli sanayi, alanı için çalışma başladı. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz halkın katılımı ile bir toplantı düzenledi. Bölgenin kalkınması ve hedef odaklı çalışma yapması için halkın fikrini aldı.

 

Ortak Akıl Yürütüldü

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İlçede istihdam odaklı projelere yöneldi. Başkan Cengiz, Sanayi Alanlarında üretilen projelere dikkat çekti. Başkan Cengiz, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Alanı projesi ile yaşam standardının daha iyi olabilmesi için çalıştıklarını söyledi. Başkan ayrıca İvrindi de ortak akla önem verdiklerini belirtti.

 

2 Bin Kişiye İstihdam Hedefli Çalışma

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz MERHABA’ya yaptığı açıklamada “ Küçük sanayi esnafımızla, ilçemizde kısa süre sonra hayata geçireceğimiz Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Alanı projemizi değerlendirdiğimiz ve atacağımız adımları görüştüğümüz tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Minimum 2000 kişinin İstihdamına katkı sağlayacak projemizi hayata geçirdiğimizde ilçemiz tarım ve hayvancılıktan sonra sanayi anlamında adından söz ettiren bir konuma gelecek Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu