GündemGörüntülü HaberlerSiyaset

‘BALIKESİR SİYASETİ ÖZLEDİ’

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı parti binasında yeni üyelere rozet takma töreni düzenledi. Düzenlenen törende İl Başkanı Nedim Tuna, 30 üyeye rozet takıldığını ve üye sayısının hızla arttığını belirtti.

HANGİ VEKİLİ HALK İÇİNDE GÖRDÜNÜZ?

İyi Parti üyeleri için rozet takma töreni düzenledi ve partide yeni üyelerle sohbet gerçekleştirdi. Üyelerden birinin ‘’ halk olarak Balıkesir’in sorunlarının oturulup bizlerle istişare edilmesini özledik’ demesi dikkat çekti. Eskilere dem vurulan sohbette üyelerden bazıları, ‘siyasetçiler gelirler konuşurduk. Konuşurlardı. Hanginiz bir milletvekilini Balıkesir’de halkın arasında gördü? Diyerek özlenen bir siyaset var Balıkesir’de ‘dedi.

ANKARA’YA GİDECEKLER

İYİ Parti, seçimlere katılmada sorun yaşamamak için olağanüstü kongre karadı aldı. 1 Nisan günü Ankara’da yapılacak olan kongre için oldukça iddialı konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve kongre organizasyonundan sorumlu komisyon başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Çok iddialıyız, Türkiye bugüne kadar yapılan kongrelerin en görkemlisini izlemeye hazır olsun” demişti. Kongre için Balıkesir il teşkilatıda hazırlık yapıyor.

İYİ PARTİ’DE KONGRE 1NİSAN’DA

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı parti binasında yeni üyelere rozet takma töreni düzenledi. Düzenlenen törende İl Başkanı Nedim Tuna, üye sayılarının gittikçe arttığını belirtti. Genel Başkanı Meral Akşener olağanüstü kurultay kararını geçtiğimiz gün açıklayarak 1 Nisan’da kongre yapacaklarını söylemişti. Balıkesir İyi Parti İl teşkilatı da Ankara’da yapılacak kongreye gitmek isteyen tüm üyelerini kongreye götürebileceklerini belirtti. Düzenlenen rozet takma töreninde konuşan İl Başkanı Nedim Tuna hedefimiz tek adamlık rejimine son vermek ve parlamenter sisteme geri dönmek. İyi Parti en büyük proje. Siz değerli üyelerimize ve Balıkesir’de ki kadrolarımıza güveniyorum’ dedi.

‘PARTİ POLİTİKAMIZDA GÖMLEK ÇIKARMAK YOK!

yi Partinin politikası noktasında kimsenin İyi Parti söz konusu olduğunda parti gömleğini çıkartmasını istemiyoruz diyen İl Başkanı Tuna, vatanseverlik ceketini de üzerine giyerek aramıza katılmanız arzumuzdur.’ dedi. Bizim amacımız kitle partisi olmak. Bizim tek ideolojimiz var Türk milletine hizmet etmek.2019dan sonra hepimizin gidişatla ilgili endişeleri var. Bununla ilgilide İyi Parti, Türkiye’nin bir ihtiyacı olarak doğdu, her geçen günde büyümeye devam ediyor.1 Nisan’da da büyük kurultayımızı yapıyoruz. Bu büyük kurultay sonrası da İyi Parti olarak sizlerin de katılımı ile hep birlikte sahalara inerek çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Açığımızı bu kısa sürede çok çalışarak aşacağımıza inanıyorum. İyi Partiye üye olmak için katılım sağlayanlara teşekkür eden İl Başkanı Tuna hepiniz İyi Parti’ye hoş geldiniz’ dedi. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu