Eğitimİlçe Haberleri

Balıkesir’de Eğitimde Yeni Protokol

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Balıkesir Eğitim Akademisi Protokolü" imzalandı.

Balıkesir’de Eğitimde Yeni Protokol

Balikesirde Egitimde Yeni Protokol 1

İmza Töreninde Bir Çok İsim Yer Aldı

Valilikte düzenlenen protokol imza törenine Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı katıldı.

Balikesirde Egitimde Yeni Protokol 2

“Yeni projelerimiz sürecek”

Törende konuşan Vali Ustaoğlu; “Gençlerimizi her alanda olduğu gibi topluma, tarihe ve medeniyete ait duyarlılıkların canlı tutulması için birçok alanda öncü olmaları noktasında desteklerimiz, çalışmalarımız, yeni projelerimiz sürecek. Paydaşlarımızla birlikte gençlerimizin önünü açmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

İmzalar Atıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da imzalanan protokolün hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Haber: İHA

Milli Eğitim Bakanı Tekin: ‘Bu Gençlik Sizlerin Eseri Olacak’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu