SağlıkGündem

Balıkesir’de Hastane Çocuklara Renkli Bir Karşılama Sunuyor

Balıkesir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Cerrahisi Polikliniği'nde gerçekleştirilen bir projeye imza attı

Balıkesir’de Hastane Çocuklara Renkli Bir Karşılama Sunuyor

Balıkesir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Cerrahisi Polikliniği’nde gerçekleştirilen bir projeye imza attı. Duvarları çocuklar için renklendirme çalışmasıyla hastanede yeni bir atmosfer oluşturuldu. Bu proje kapsamında, Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, çocukların hastane korkusunu yenmelerine yardımcı olmak amacıyla duvarlara çizimler yaptı.

Balıkesir'De Hastane Çocuklara Renkli Bir Karşılama Sunuyor

Üniversiteli öğrenciler, çocukların daha keyifli ve eğlenceli bir şekilde tedavi görmelerini sağlamak için duvarlarda yeteneklerini sergiledi. Çizilen çizgi film karakterleri ve diğer renkli tasarımlar, çocuklara hastanede hoş bir ortam sunarak korkularını azalttı.

Projenin başında Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri Prof. Dr. Elif Çimen, Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş, Doç. Dr. Duygu Sabancılar Iştın ve Dr. Öğr. Üyesi Altay Aldoğan yer aldı. Öğrenciler İlkhan Kara, Kübranur Pirinççi, Özlem Yüksel ve Sezgin Çalışkan, danışmanlıkları altında çeşitli sanatsal tasarımlar gerçekleştirdi.

Balıkesir'De Hastane Çocuklara Renkli Bir Karşılama Sunuyor

Projenin sonunda, BAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar ve Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı akademisyenleri Prof. Dr. Bahattin Aydoğdu ve Doç. Dr. Ahmet Hikmet Şahin, emeği geçen akademisyenlere ve öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.

 

 

Haber: Bülten

Çocukluk Çağı Kanserlerinde Erken Teşhisin Önemi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu