Görüntülü Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir’de Seçim Öncesi ‘Ahmet Akın’ Kargaşası

Balıkesir'de 31 Mart yerel seçimleri öncesinde şehirde en çok konuşulan siyasi isim 'Ahmet Akın' oldu. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, seçim çalışmalarını sürdürürken, yapılan başvuru neticesinde seçimlere bağımsız olarak girecek olan ikinci bir Ahmet Akın ortaya çıktı. 

Balıkesir’de Seçim Öncesi ‘Ahmet Akın’ Kargaşası

Balikesirde Secim Oncesi Ahmet Akin Kargasasi 2

İşten de Evden de Ayrıldı İddiası

Başta basın mensupları olmak üzere herkesin ulaşmak için çaba gösterdiği ancak bir türlü ulaşamadığı Bağımsız Aday Ahmet Akın sessizliğini koruyor. Yaklaşık 2 haftadır işyerine gitmediği ve ailesi ile birlikte evinde kalmadığı iddia edildi. Garson Ahmet Akın’ın çalıştığı işyerinin sahibi Yaşar Özel, yaşanan durum nedeniyle mağdur olduklarını belirtti.  Özel, “Bunlar bir şeyler yaptılar. Herkes bize kızıyor, konunun bizimle hiç bir alakası yok. AK Partililer bana tepki gösteriyor, CHP’liler bana tepki gösteriyor. Bizim suçumuz nedir? Bu olayda biz mağdur olduk. Sırtımdaki ter kurumuyor. Ben 60 yıldır burada hizmet vermişim” dedi.

Balikesirde Secim Oncesi Ahmet Akin Kargasasi 1

Evde Yok Telefonları Açılmıyor

Balıkesir’in Kayabey Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen Bağımsız Aday Ahmet Akın’ın evine gidenler eli boş dönüyor. Evde kimse olmazken, garson Ahmet Akın’a ait telefon numarası ise cevap vermiyor. Kimsenin ulaşamadığı Ahmet Akın, aday olmasına rağmen hiçbir seçim faaliyeti, vatandaş ziyareti de yapmadı.

CHP’li Akın’dan Tepki

CHP’li Akın yaşanan olaylara tepki göstererek, “Kuvayi Milliye şehrine yakışmayan bu davranışlarda bulunanlara yiğit Balıkesirliler gereken cevabı verecektir” dedi.

Balikesirde Secim Oncesi Ahmet Akin Kargasasi 3

Haber: İHA

AHMET AKIN: BALIKESİR YILDIZ GİBİ PARLAYACAK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu