İlçe HaberleriSpor

Balıkesirspor Bakın Bu Sefer Kime Emanet

Balıkesirspor, istifa eden Mehmet Demirtaş'tan sonra yeni hoca arayışlarına başlamıştı. Kırmızı beyazlıların yeni  teknik direktörü belli oldu. 

Balıkesirspor Bakın Bu Sefer Kime Emanet

Balıkesirspor Bakın Bu Sefer Kime Emanet
Balıkesirspor Bakın Bu Sefer Kime Emanet

Başkan Yardımcısı Deniz Açıkladı

Balıkesirspor Başkan Yardımcısı İsmet Deniz, yaptığı açıklamada, TFF 3. Lig’i iyi bilen ve tecrübeli bir hoca ile çalışmak istediklerini belirtti. Ara dönemde yapacakları transferlerle takımı üst liglere taşıma hedeflerini vurgulayan Deniz, birçok teknik direktörle görüştüklerini ancak tercihlerinin İsmail Cem Cambaz’dan yana olduğunu söyledi.

Balikesirspor Bakin Bu Sefer Kime Emanet 1
İsmet Deniz

“Zayıf olan bir kulübü ise ligde tutmayı başarmış bir isim”

Deniz, “Kendisi ligi iyi bilen ve tecrübeli bir isim. Daha önce yönettiği takımları üst liglere taşımış bir isim. Kadrosu zayıf olan bir kulübü ise ligde tutmayı başarmış bir isim. Bizler yönetime geldiğimiz günden bu yana Balıkesirspor’u görkemli günlerine taşımak için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Kulübümüzün borçlarını bitirdik. Ara transfer döneminde yapacağımız etkili ve başarılı transferlerle takımımızın kadrosunu güçlendireceğiz.” dedi.

Balikesirspor Bakin Bu Sefer Kime Emanet
İsmail Cem Cambaz

Teknik Direktör Cambaz’ın Kariyeri

46 yaşındaki İsmail Cem Cambaz, teknik direktörlük kariyerine Bodrumspor ile başladıktan sonra sırasıyla Sakaryaspor, Muğlaspor, Sultanbeyli Belediyespor, Fatsa Belediyespor, Payasspor, Artvin Hopaspor, Osmaniyespor, Belediye Derincespor ve son olarak 1984 Muşspor’da görev yapmıştır.

Cambaz, Balıkesirspor’da ilk sınavını pazar günü deplasmanda Sebat Gençlikspor müsabakasıyla verecek. Balıkesirspor camiası, yeni teknik direktörleriyle birlikte başarılı bir dönem geçirecekleri umudunu taşıyor.

Haber: Burak Meriç // Balıkesirspor Bakın Bu Sefer Kime Emanet

Sporun Kalbi Ali Hikmet Paşa’da Attı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu