İlçe HaberleriSpor

Bandırma Şampiyon Öğrencileri Ağırladı

"Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Genç Erkekler Kategorisi"nde şampiyon olan Bandırma Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi öğrencileri, başarılarını paylaşmak için Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun'u ziyaret etti.

Bandırma Şampiyon Öğrencileri Ağırladı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde düzenlenen “Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Genç Erkekler Kategorisi”nde şampiyon olan Bandırma Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi öğrencileri, başarılarını paylaşmak için Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Tosun, genç sporcuların ve öğretmenlerin diğer turnuvalar hakkında bilgi vermesini ve başarılarını kutlamayı ihmal etmedi. Başkan Tosun, öğrencilere teşekkür ederek mutluluklarına ortak olduğunu ifade etti.

Başkan Tosun’un, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği açıklamasında, “Genç kardeşlerimin ve öğretmenlerimizin mutluluklarına birlikte ortak olduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Kandemir başta olmak üzere beraberindeki kıymetli öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verildi.

Bandırma Şampiyon Öğrencileri Ağırladı

 

Haber: Bülten

Balıkesir’de Şampiyonlar Belli Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu