Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Bandırmaspor Başkanı Göçmez: ‘Taraftar desteğiyle başarıya ulaşacağız’

Bandırmaspor'un 2023-2024 futbol sezonu hedefleri ve tesisleşme planları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Onur Göçmez, güçlü bir takım ve şehir için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Bandırmaspor Başkanı Göçmez: ‘Taraftar desteğiyle başarıya ulaşacağız’

Bandirmaspor Baskani Gocmez Taraftar Destegiyle Basariya Ulasacagiz 1

Bandırmaspor’un başkanı Onur Göçmez, 2023-2024 futbol sezonuna dair önemli açıklamalarda bulunmak üzere basın toplantısı gerçekleştirdi. Kulübün hedeflerine ve tesisleşme planlarına dikkat çekti. Toplantı, 600 Evler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nde gerçekleşti.

Bandirmaspor Baskani Gocmez Taraftar Destegiyle Basariya Ulasacagiz 2

“Bu sadece bir spor değil aynı zamanda da bir ekonomi”

Başkan Göçmez, toplantıda yaptığı konuşmada, kulübün uzun vadeli hedeflerine odaklandıklarını belirtti. Göçmez, “Sloganımız ilk günden beri ‘Güçlü Takım, Güçlü Şehir, Güçlü Destek’ başarı sadece çalışmak ile olmuyor ve sadece bir gruba da ait değil. Başta taraftarlarımız olmak üzere yönetim, teknik ekip, sporcular, taraftarlar, sponsorlarımız ile büyük bir aileyiz. Bu sadece bir spor değil aynı zamanda da bir ekonomi. Eğlencesi, izlencesi, takipçileri, okuyucuları ile büyük bir ekonomi. İyi sonuçlar aldığımızda da beklenmedik gelişmeler yaşandığında da birlikte ve güçlü olmayı unutmadan hedeflerimize birlikte ilerlemeye devam etmeliyiz.” şeklinde konuştu. // Bandırmaspor Başkanı Göçmez: ‘Taraftar desteğiyle başarıya ulaşacağız’

Bandirmaspor Baskani Gocmez Taraftar Destegiyle Basariya Ulasacagiz 3
Bandırmaspor Başkanı Göçmez: ‘Taraftar Desteğiyle Başarıya Ulaşacağız’

Taraftar Desteğine Dikkat Çekti

Başkan Göçmez, başarının inanmakla başladığını söyleyerek, kulüp, sporcular, teknik heyet ve çalışanların en önem verdikleri konunun taraftar desteğini arkalarına daha da fazla alarak ilerlemek olduğunu dile getirdi.

Maç İçin İstanbul’a

Şeffaf bir iletişim modeliyle yoluna devam edeceklerini aktaran Başkan Göçmez, etkinliğin ardından deplasmanda yarın oynanacak olan Ümraniyespor müsabakası için takım ile birlikte İstanbul’a gitti.

 

Haber: Burak Meriç

İlginizi çekebilir ; Bandırmaspor Ümraniyespor Karşılaşmasının Hakemleri Belli Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu