Gündem

Başkan Avcı Roman Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Avcı Roman Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Balıkesir Has Romanlar Federasyonu binası önünde Roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

AYRIMCLIĞIN KARŞISINDA OLUNDUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Balıkesir Has Romanlar Federasyonu binası önünde Roman vatandaşlar ile bir araya geldi. Altıeylül İlçesi’ne bağlı 2. Gündoğan mahallesinde bulunan federasyon binası önünde konuşma yapan Hasan Avcı her türlü ayrımcılığın her zaman karşısında olduğunu vurgulayan açıklamalarda bulundu. Hasan Avcı açıklamalar sonrası Roman vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi.

TEZAHÜRATLARLA DESTEK VERİLDİ

Federasyon yönetimi ve üyelerinin yanı sıra vatandaşların da katıldığı açıklama sırasında Başkan Avcı’ya tezahüratlar yapılarak destek verildi. Büyük bir coşku ve ilgili ile dinlenen açıklamasında Hasan Avcı’nın; “ Ben Altıeylül Belediye Başkanı olarak, Gümüşçeşme’de Gündoğan’da yaşayan roman kardeşlerimin başkanı olarak sizlerle gurur duyuyorum. Sizi Allah için seviyorum. Az öncede söylediler, Romanlardan da yanlış yapanlar çıkabilir, nasıl diğer vatandaşlarımızdan yanlış yapan kişiler çıkarsa, Romanlardan da çıkabilir. Ancak Romanlardan asla vatan haini çıkmaz. Romanlardan vatanını milletini sevmeyen çıkmaz. Cebinde parası olmayan, ayağında ayakkabısı olmayan ancak gönlünden vatan millet sevgisi eksik olmayan vatandaşlarım, sizleri Allah için seviyoruz.” Sözleri coşku ile karşılandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu