Gündemİlçe Haberleri

Başkan Avcu “Bigadiç’imiz İçin Çalışmaya Devam”

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu Çay kenarı mevkisinde yapılan 1071 dönümlük Millet Bahçesi projesi rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

“Nefes Alabilecek Mekan”

Çay Deresi mevkisinde yapımı devam eden yöresel mimaride taş yapı köy evleri inşaatlarının aralıksız sürdüğünü belirten Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, “ilçemizde Millet Bahçemiz içinde vatandaşlarımız rahat nefes alacak ve gezinti yerleri ,mesire yerleri,dinlenme alanlarını kullanma imkanına burada sahip olacaklar ”dedi.

“Yulaf Hasadınıda Yaptık”

Başkan Avcu konuşmasında, “Eşsiz güzelliğiyle Kuş cennetini andıran anaç sazan balıkları atılan doğal göletlerin, ceviz bahçeleri, meyve bahçeleri ve yürüyüş alanların bulunduğu, yapımı tamamlandığında çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımızın nefes alacağı, dinlenme ve eğlenme alanı olacak olan Millet Bahçesi Rekreasyon alanında bulunan boş arazide önümüzdeki yıllarda verimi arttırmak ve değerlendirmek amacıyla ektiğimiz yulafların hasatını da gerçekleştirdik. Amacımız hem ürün elde etmek hem de önümüzdeki senelerde toprağımızı elverişli hale getirmek. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim ”ifadelerine yer verdi. Kamil Akyürek’in haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu