Gündem

BESOB’TA İLK GÖREV DAĞILIMI

BESOB ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, ilk iftarını yeni yönetim kurulu ile birlikte yaptı. Başkan Erdem , ‘tanıştık, kaynaştık ve görev taksimini yaptık. Teşkilat adına doğru olan neyse, gereken yapılacaktır’ dedi.

BAŞKAN VEKİLİ NECDET ERKAN

BESOB Başkanı Fehmi Erdem, “Görev taksimini yaptık. Ramazan nedeni ile iftarımızı yeni yönetimimizle birlikte yaptık. Görev taksimini de gerçekleştirdik. Yönetim kurulu Başkan Vekillimizde Necdet Erkan oldu “ dedi.

‘BİRLİK İÇİNDE OLACAĞIZ’

BESOB Başkanı Fehmi Erdem Ramazan ayı ile ilgili olarak ; ‘Ramazan ayının güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız. Esnaflarımızın yaptığı iftar programları oluyor onlara katılacağız. Birlik içinde olduğumuzu hissettireceğiz. Bereketli Ramazan sofralarında da birlik içinde olacağız’ dedi.

BESOB’TA GÖREVLENDİRME YAPILDI

85 odanın birliği BESOB, Balıkesir’de seçim dönemi sonrası çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlk yönetimi kurulu toplantısını bereketli bir sofrada açan BESOB iftar programı ile yeni yönetimi ile tanıştı ve kaynaştı. Disiplin Kurulu Başkanlığına Bandırma Kasaplar Odası Başkanı Şerafettin Çıkar seçildi. Yönetim Kurulu toplantısında Başkan vekili ise Necdet Erkan seçildi. Üçüncü dönemde başkanlığına seçilen denetim kurulundaki isim ise Necdet Berber oldu. Deneti kurulu başkanı Necdet Berber, “ Bugün BESOP yönetim denetim ve disiplin kurulları toplantılarını gerçekleştirdik beni denetim kurulu başkanlığına layık gören başta birlik başkanımız Fehmi Erdem ve demetim kurulu arkadaşlara teşekkür ederim. Allah hayırlı görevler nasip eder inşallah. “dedi. Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odası (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem denetim ve disiplin kurulu toplantılarının yapıldığını ifade etti. Başkan vekili Necdet Erkan olurken, Denetim kurulu başkanlığına Necdet Berber getirildi ve Disiplin kuruluna da Şerafettin Çıkar seçildi. Fatma Kara’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu