GündemEğitim

BİRİNCİ YEDİİKLİM KOLEJİ’NDEN ÇIKTI

Yediiklim Koleji 4-A sınıfı öğrencilerinden Alperen Gider, YDS Akademi tarafından düzenlenen İngilizce Yeterlilik Sınavı’nda il birincisi oldu.

YDS Akademi tarafından Balıkesir genelinde düzenlenen İngilizce Yetelilik Sınavı’nda Yediklim Koleji öğrencisi Alperen Gider, 316 öğrenci arasında birincilik kazandı. Birinci olan öğrenciye hediyesi sınıf öğretmeni İsa Durak tarafından verildi. Törende konuşan Durak, başarının tesadüf olmadığını belirterek, öğrencinin günü hergününde İngilizce iletişimde olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan İngilizce Zümre Başkanı Fatih Çelikaslan ise Yediiklim Koleji’nin yabancı dil öğretme standartını dünya çapındaki başarılı örnekler seviyesine taşımak için gayret gösterdiklerini; bunu özveriyle ve uyumla çalışan takım arkadaşlarına borçlu olduğunu iletti. Ayrıca İngilizce öğretmenliğinde uluslararası akredite yabancı öğretmenle çalışmanın da süreci çok daha tatmin edici düzeyde etkilediğinden bahsetti. Alperen Gider’in velileri ise okuldaki iletişimsel yabancı dil öğretim anlayışından çok memnun olduklarını ve öğretmenlerinin özverili takiplerinden dolayı müteşekkir olduklarını ilettiler. Sözü alan okul müdürü Sema Topçu tüm öğrencilere iyi bir dönem dileyerek yeni dönemin startını verdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu