GündemMagazinsinemaTürkiye Gündemi

Bülent Ersoy’un Hayatı Film Oluyor

Senaryo hazırlıkları başladı: Bülent Ersoy’un hayatı film oluyor

 

Bülent Ersoy'Un Hayatı Film Oluyor

“Bergen” filminin yapım şirketi Orchestra Content, Bülent Ersoy’un hayatını sinemaya uyarlayacaklarını duyurdu. Bülent Ersoy’un Hayatı Film Oluyor!

Sanatçı Ersoy’un hayatı, “Bergen” filminin yapımcısı Orchestra Content tarafından sinemaya uyarlama hazırlıkları başladı.

Proje, Orchestra Content’in Instagram hesabından paylaşım yaptı. “Türkiye’nin Diva’sı, sesiyle, sahne enerjisiyle, varoluşunun her parçasıyla dünya çapında benzersizdir. Bülent Ersoy’un gerçek hikâyesi, hiç bilinmeyen yönleriyle ilk kez karşınızda olacak. Orchestra Content olarak, heyecanla, aşkla ve büyük bir sorumluluk duygusuyla çalıştığımız yeni projemizi duyurmaktan onur duyarız” ifadeleriyle projeyi duyurdu.

Bülent Ersoy'Un Hayatı Film Oluyor

“Bergen” filminin yapım ekibinde yer alan Mine Şengöz yapımcılığını üstlenecektir. Ayrıca filmde Bülent Ersoy’a hayat verecek isim ve yönetmen henüz belli değil.

Film için gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, sosyolog Göksel Aymaz, gazeteci-yazar Gülşen İşeri, müzik tarihçisi Murat Meriç. Ayrıca yazar Murat Özyaşar ve yazar-dramaturg Erdinç Ulutaş’ın da yer aldığı bir danışman kadrosu senaryo çalışmalarına başladı.

 

Ayrıca buraya da bakabilirsiniz.

 

 

Referans: Kültür Sanat Servisi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu