Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir Hülya Koçyiğit’i Sevenleriyle Buluşturdu

Büyükşehir Hülya Koçyiğit’i Sevenleriyle Buluşturdu. Bandırmalılar, “Seyirlik Akşamlar” açık hava sinema etkinliğine büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe onur konuğu olarak Türk Sinemasının Kraliçesi Hülya Koçyiğit katılım gösterdi.

Buyuksehir Hulya Kocyigiti Sevenleriyle Bulusturdu 1

 

“Derman” Filmi İzlendi

Büyükşehir Hülya Koçyiğit’i Sevenleriyle Buluşturdu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi “Seyirlik Akşamlar” açık hava film izleme etkinliğiyle 4 gün boyunca Bandırma Sahili’nde Yeşilçam rüzgârları estirdi. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe Bandırmalıların büyük ilgi göstermişti. Bundan dolayı Büyükşehir Belediyesi bu yıl 2.’sini de gerçekleştirdi. Yine Yeşilçam’ın efsanesi, dört yapraklı yoncanın zarif ismi Hülya Koçyiğit’i onur konuğu olarak ağırladı. Başrolünü Tarık Akan ile paylaştığı “Derman” filmini Bandırmalılarla birlikte izleyen Hülya Koçyiğit sonrasında bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

Buyuksehir Hulya Kocyigiti Sevenleriyle Bulusturdu 2

 

Hülya Koçyiğit’e Sevenlerinden Büyük İlgi

Hülya Koçyiğit, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Koçyiğit; Balıkesir’e gelmekten, Bandırma’da sevenleriyle buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. “Öyle güzel, anlamlı, duygulu bir birlikteliğimiz var ki akrabalarımı, kız kardeşimi görmüş gibi oluyorum. Birlik ve beraberliğimiz pekişsin kendi kültürümüzü tanıyalım, benimseyelim, sevelim. Birlikte olmaktan keyif alalım.” dedi.

 

Buyuksehir Hulya Kocyigiti Sevenleriyle Bulusturdu 3

 

Bandırma En İyi Hizmetleri Hak Ediyor

Büyükşehir Başkanı, Bandırma’ya çok önem verdiklerini iletti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl ilkini düzenledikleri “Seyirlik Akşamlar” etkinliğinin çok ilgi gördüğünü iletti. Dolayısıyla bu yıl tekrardan gerçekleştirdiklerini söyledi. Bandırma’nın en iyi hizmetleri hak ettiğini ifade etti.

 

Buyuksehir Hulya Kocyigiti Sevenleriyle Bulusturdu 4

 

“Gece gündüz çalışıyoruz”

Balıkesir’in en genç milletvekili AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’da etkinlikte yer aldı. Milletvekili Öztaylan, Türkiye’nin en genç Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte Balıkesir için gece gündüz çalıştıklarını iletti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan “Seyirlik Akşamlar” etkinliği için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu