Gündemİlçe Haberleri

Cankul Milletvekillerini Tebrik Etti

Cankul , Milletvekillerini tebrik etti. Balıkesir Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Ak Parti Balıkesir Milletvekillerinin mazbata törenine katılım gösterdi.

Cankul , Milletvekillerini Tebrik Etti

Cankul , Milletvekillerini Tebrik Etti. Balıkesir Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Ak Parti Balıkesir Milletvekillerinin Mazbata Törenine Katılım Gösterdi.

14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Balıkesir’de dört Milletvekili seçildi. İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan’ın mazbata töreni gerçekleşti.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’da Milletvekillerinin mazbata törenine katılım gerçekleştirdi. Dört Milletvekilini de tebrik etti. Mazbata töreni anlarını sosyal medyasından paylaştı.

Cankul Milletvekillerini Tebrik Etti 1

Yaptığı paylaşımda Cankul ‘’ Türkiye Yüzyılı başlıyor.Aziz milletimizin demokrasiye inancı ve sandıklarda göstermiş olduğu iradesi ile yeniden Türkiyenin güvenini tazeleyen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan Türkiye Yüzyılında meclisimizi güçlendirecek olan vekillerimiz mazbata töreni gerçekleşti. 28. Dönem Balıkesir AK Parti Milletvekillerimize Türkiye’mize ve Balıkesir’imize hayırlı olsun. Rabbim bizleri kutlu mücadelemizde başarılı eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ notunu ekledi.

 

Haber: Elif Şahin

gazetemerhaba.com

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu