Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

CB Erdoğan: Terörün Olduğu Yer Bekamıza Yönelik Tehtit Kaynağıdır”

CB Erdoğan: Terörün Olduğu Yer Bekamıza Yönelik Tehtit Kaynağıdır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Silahının namlusu Türkiye’ye dönük teröristlerin olduğu her yer bekamıza yönelik tehdit kaynağıdır”

Erdoğan Şanlıurfa’da Kürsü konuşması sırasında “Bölgemiz sükunete kavuşmadan biz başımızı yastığa huzurla koyamayız” dedi.

 

Sözlerine Devam eden Erdoğan,

“Geldiler bol bol nutuk attılar”
Kimi çevrelerin depremde iyi bir imtihan vermediğini söyleyen Erdoğan, “Milletlerin tarihinde yüzyılda bir başına gelecek böyle büyük bir felaket karşısında maalesef ülkemizdeki kimi çevreler iyi bir imtihan veremedi. Üzülerek ifade etmek isterim ki birileri daha ilk günden itibaren yardımcı olmak yerine depremi ve acılarımızı istismar etmenin peşine düştü. Milletimiz kan ağlarken biz de bir derde derman olalım demediler. İnsanımızın yükünü hafifletelim, bir yetimin, öksüzün, garibin elinden de biz tutalım demediler. Tamamı yalan ve yanlış iddialarla zaten içine ateş düşmüş kardeşlerimizi galeyana getirmeye çalıştılar. Geldiler bol bol nutuk attılar. Yıkıntılar önünde kameralara poz verdiler. Sonra da depremi ve depremzedelerimizi gündemlerinden çıkardılar. Şimdi milletimiz burada hayata tutunma mücadelesi verirken onlar koltuk peşinde, bakanlık peşinde, makam ve mevki peşinde koşuyorlar” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu