MagazinGündem

Cem Yılmaz Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü

Son günlerde eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya yönelik göndermeleriyle gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada kendisine yönelik yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi.

Cem Yılmaz Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü

Cem Yilmaz Sosyal Medyadan Ates Puskurdu 1

Serenay Sarıkaya İddialarına Yeniden Cevap

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya yönelik göndermeleriyle dikkat çeken Cem Yılmaz, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu paylaşımlar, Sarıkaya’ya yönelik gönderme olarak algılanınca eleştirilere maruz kaldı.

Cem Yilmaz Sosyal Medyadan Ates Puskurdu 2

Isırılmış Acı Badem Kurabiyesi Gündem Oldu

Yılmaz’ın, eski sevgilisi Sarıkaya’ya yönelik göndermeler yapmasıyla ilgili tartışmalar sürerken, bu kez de ısırılmış Acıbadem kurabiyesi fotoğrafıyla gündeme geldi. Ancak bu paylaşım da Sarıkaya’ya yönelik bir gönderme olarak yorumlandı ve Yılmaz’ın tepkilerini çekti.

Cem Yilmazdan Serenay Sarikaya Aciklamasi

“Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık”

Eleştirilere karşı sessiz kalmayan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ateş püskürdü. Yılmaz, “Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var.” şeklinde sert ifadelerle eleştirilere yanıt verdi.

Cem Yılmaz’a Tepkisi Tartışmalara Yol Açtı

Cem Yılmaz’ın sert tepkisi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ünlü komedyenin eleştirilere karşı bu tavrı, tartışmalara yol açarken, Yılmaz’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların ilerleyen günlerde nasıl bir gelişim göstereceği merak konusu oldu.

Haber: Bülten

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya Açıklaması

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu