GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP İl Başkanı Serkan Sarı “Ayrıntıya Dikkat! Burası Bölgenin Toplanma Merkezi”

CHP İl Başkanı Serkan Sarı “Ayrıntıya Dikkat! Burası Bölgenin Toplanma Merkezi”

 

CHP’li Başkan Serkan Sarı, Zağnospaşa Cami çevre düzenlemelerine ilişkin meydanda bir basın açıklaması yaptı. Bölgenin toplanma merkezinin meydan olduğuna işaret etti. Başkan Sarı, buradaki tabelaların toplanmasını ise ihanet olarak değerlendirdi. “

 

Sarı “Meydan İşgal Altında!”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zağnospaşa Meydanında çevre düzenlemesi yaptı ve yapılan çalışma ile meydan kazandırıldı. Çevre düzenlemeleri kapsamında ikinci etap olarak yapılması planlanan dükkânlara CHP İl Başkanı Serkan Sarı tepki gösterdi. Meydanda bir basın açıklaması yaptı. CHP’li Sarı, “Dükkân yapıp kira geliri elde etme adına Balıkesir Büyükşehir Belediyesince meydan işgal altında” dedi.

“Bir Gece Ansızın Gelen İş Makinaları İle Önce Yapıp Sonra Yıkıyorlar”

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, bu bölgedeki esnafın önünün kapatılarak rekabet ortamı oluşturulmasını esnafın sesi olarak yanlış bulduklarını söyledi. Buradaki siluetin çevresi açılacak derken rant kapısı haline getirilmeye çalışıldığını görüyoruz. Çevredeki binaların kat yükseklikleri için zamanında eylem yapan siyasetçiler şimdi meydandan kayboldular. Tabelalar vardı apar topar toplandı.  Önce yap sonra yık mantığı ile çalışıyorlar diyen Başkan Sarı, “ tadilatlar ne yazık ki bir gece ansızın gelen iş makinaları ile yıkılıyor. Önce yapıp sonra yıkıyorlar. Hatırlayın bunu daha önce Başçeşme mezarlığında da gördük” ifadelerine yer verdi.

 

1F8A1300 31A6 4146 9Cfd 3C0Cc09Fa13A

 

“Zamanında Çadır Kuran Siyasetçiler Şimdi Ortada Yoklar”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı tarihi Zağnospaşa çevresi düzenlemesi ile kazanımı sağlanan meydanın dükkânlarla doldurulacağını söyledi. Çevre esnafın önünün kapatılmasını doğru bulmadıklarını ve Zağnospaşa cami ve siluetine de yapılacak olan ikinci etap çalışmanın ihanet olacağını dile getirdi. Zağnospaşa cami meydan düzenlemesi kapsamında yer alan tadilat ve bazı esnafların sesi olmak için açıklama yaptıklarını ifade eden CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Çevre esnafının önünün kapatılarak rekabet ortamı oluşturulmasının,  kazanılmış olan meydanı dükkanla doldurup rant elde edilmesini doğru bulmuyoruz” dedi. Meydan kazandırılacak denilerek rant oluşturulduğunu söyleyen Başkan Sarı, “ zamanında hatırlayın çadırlar kurularak kat artışlarına engel olma gayretindeki siyasetçiler bugün ortadan kaybolmuş durumdalar” dedi.

“Çelik Kolonlar Artacak Boy Boy Dükkanlar Yer Alacak”

Çelik kolonlarla birlikte bu alanda önümüzdeki günlerde dükkanlar yer alacak diyen İl Başkanı Sarı, ‘kararlar alınmış ve bölge komple dükkanlarla dolacak. Kent sağlıklaştırması adı altında yapılanları hep birlikte gördük. Bölgede dış cephe boya, tabela değişimi gibi çalışmalar yürütülürken esnafımızın takdirini alan bu çalışma ne yazık ki yine bu çalışmayı yapanlar tarafından mahvedilmekte” dedi. HABER: Semra Aman Akyürek

 

C84B19A8 0Aca 4B03 Ad8B 6325726Ea751

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu